Olcsó 4D ultrahangot ajánlanátok Tatabánya, Budapest, Budaörs esetleg Székesfehérvár környékén?
23-24 héten szeretnék elmenni 4D-re. De olyan ár intervallummal találkoztam az előző terhességemnél hogy most tutira szeretnék menni és nem 20.000 kidobni az ablakon fele szolgáltatásért mint kellene. Nem csak nézegetni szeretném ott a vizsgálat alatt hanem a cd, dvd hazavinni, orvosi véleményt, esetleg kinyomtatott képeket.
segítségeteket előre is köszönöm.
DDGroup Székesfehérvár.
Nem emlékszem már pontosan mennyi volt, talán 5000 FT? De én már 3 éve voltam. De tuti, hogy nem 20.000.
Esetleg hívd fel őket, és kérdezd meg: 36 20 242 1035.
Praxis rendelő, Bp. XI. ker. Bocskai út.
Ha Babaneten keresztül regisztrálsz, 1000Ft kedvezményt adnak (tavaly legalábbis így volt). Pontos árra nem emlékszem, de 10ezer körül volt. Hajdú Kriszta is vizsgál, ő elismert szakember, de Győrffy Miklósnál is jártam, ő is profi. Nem babamozi, de kapsz dvd-t azon van pár kép, és orvosi szakvéleményt jó szakemberektől.
Szia!
Én is a 4D Genesis ajánlom! Nagyon hozzáértőek, kedvesek és nem "dobnak" ki 30 perc után. Alapos vizsgálat előzi meg a mozizást. Ha a Baba nem mutatja magát akkor elküldenek sétálni, etetnek, itatnak :)
2 gyermekemmel is Náluk voltunk, most a harmadikkal is oda megyünk!
Ha keresnék se találnék jobbat!
Minimanó Babacentrum(Budapest).9500 ft,és 1 óra a vizsgálat,nagyon rendes a doki.Kérhetsz CD-t,DVD-t,képet is,és persze a leletet is megkapod.
www.csodabent.hu
Én is most keresgélek Érden találtam meg az Angyalka u. 1. Korall ház 2. cím alatt még nem voltunk,de ugyanazt adják mint mondjuk pesten 11-12 ezerért. DVD+Lelet+1 db kép=9900
Az összes kép cd-re írása +1500 ft de ezért máshol is kell fizetni pluszba
Nézd meg a honlapjukat, remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!