Milyen ételeket lehet enni? Só és szénhidrát szegény diétát kell tartanom hirtelen hízás és láb és kéz dagadás miatt. Légy szíves adjatok tippeket.
Húsfélékben és zöldségekben gondolkodj :)
Párolt, főtt hús, paradicsomos szószban.
Párolt zöldség sült csirke, esetleg grillezett ételek.
Holstein szelet zöldségekkel (sült húsra tükörtojás)
Tésztaféléknél használj durum tésztát, az is jó.
A zöldségek közül alacsony ch tartalmúak pl: saláta, káposzta, paprika, paradicsom, uborka.
Szia, nekem is vissza kell fognom magam ugyanezen okokból...de én rettenetesen édesszájú lettem ezért az én két kedvencem: sovány tejföl+túró, valamilyen fagyasztott gyümivel, édesítővel (ellenzem de cukrot nem ehetek az édeset meg kívánom...) A másik 3-4 dl tej felforralni+édesítő 2ek. zabpehely 2 ek. zabkorpa és megfőzni majd annyi kakóport a tetejére, hogy már sok:-D.
Ja és van még egy 2 dl natúr sovány joghurt+édesítő+fagyasztott meggy vagy eper (lassan itt a friss is) összaturmixolni és jó kis sovány nasi!
Ezen kívül igyekszem sok salátát enni annyira nem vagyok oda érte...de pl.natúron sült hallal vagy pipihusival. Meg szoktam sütni zabkorpából palacsintát : víz, tojás, pici tej , só és zabkorpa. Csak az első alá rakok olajat a többihez nem kell kijön a sütőből és ez lassan felszívódó szénhidrát. A főzelékeket vagy saját magukkal sűrítem vagy joghurt és keményítő a habarás.
Hirtelen ennyi jutott eszembe remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!