Ajánljatok légyszi a Péterfy utcai kórházban egy jó dokit, akivel jó volt szülni?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, aki nem közli előre, hogy 150000 lesz a szülés, az sem baj, ha van magánrendelése, és akivel vannak jó tapasztalataitok. Köszi:)2011. ápr. 2. 22:20
1/3 anonim válasza:
Először mondok egy rosszat: Dr. Zsirai László.
A fiatalabbak közül szerintem rajta kívül bármelyik jó, nekem volt szerencsém a többiekkel is megismerkedni egy súlyos szülési komplikáció miatt Zs. L-nak hála. (Nem ő tehet arról, hogy megtörtént a baj, de arról igen, hogy fogadott orvos létére hazament az ügyelet után, nem foglalkozott velem, pedig a szülésznő szólt neki, hogy gond van!)
A többiek tényleg kitesznek magukért, nem flegmáznak és szakmailag is mindent elkövetnek, hogy rendben menjenek a dolgok!
Aki nekem szimpatikus volt, már a babváróról is, a szüléskor pedig még inkább: Dr. Végh György vagy Dr. Bárdos Péter
Megbántam, hogy nem közülük választottam orvost.
Azt nem tudom mennyi a tarifájuk.
2/3 anonim válasza:
Nem jut eszembe a neve mert külföldi és elég érdekes de ő nagyon kedves.Dr Zsirai meg botrány tipikus öntelt szépfiú aki lesz@rja az embereket.
3/3 anonim válasza:
Dr. Kia nagyon kedves, de ő nem az "olcsó" kategória a tarifáit illetően. Viszont nagyon sokak szerint az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb doki a Péterfyben. Én egyszer találkoztam vele egy sürgős ellátás okán, gyors volt, de közben nem a sürgetést éreztem, hanem a törődést. Tudjuk, hogy ez mennyire kell egy kismamának és ezt kevés doki tudja megadni. Én nagyon szeretném őt fogadott orvosnak is, de az anyagi vonzata miatt ezen még gondolkodnom kell, sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!