32 hetes vagyok most voltam UH-n. Jók ezek az adatok? Nektek milyen eredményetek lett? Hogyan érezitek magatokat?
teljesen jok az adataid!!!
nekem a BPD: 81 Fl 53 AC=haskörfogat: 262mm súlya: 1739gr, nekem még van pár adat,,én mellső fali vagyok....
ahány baba,annyi féle különböző adatok,hol ez,hol az tér el
üdv 32heteske
30 hetesen:
BDP: 77 mm
AC: 271 mm
FL: 62 mm
HC: 269 mm
OFD:106 mm
Súly: 1679 gramm
méhlepény 1. fokban érett
Szia!
Én ma vagyok 32. hetes, most voltam uh-n
BPD:88
Fl: 65
AC:356
Súly 2390 g
Lepény II. érett
3 erű kzs. jó áramlással
Te hogy vagy?
Én már nagyon várom a végét...
Én tegnap töltöttem be a 32. hetet, ezek az adataim:
A magzat fejvégű fekvésben, mellső falon tapadt, II. fokban érett. Magzatvíz mennyisége átlagos.
BPD: 79 mm
AC: 279 mm
FL: 60 mm
súly: 1830 g
Én már kezdem érezni a 3. trimeszter jeleit. Nekem napok óta fáj a szeméremcsontom, hol kevésbé hol nagyon... Az alvással nagy problémák még nincsnek, bár ha vizszintesen van a fejem a testemmel akkor nehezebben kapok levegőt. A pocakom szerencsére nem hatalmas, és a szopipárnával kitűnően lehet pihenni, aludni. A fejem alá teszem, félig ülő félig fekvő pozicióba, vagy a lábamat támasztom alá. Szerintem ez egy nagyon jó dolog. A kis törpe már mozog rendesen, néha ugy ki tudja nyújtani a lábát, hogy tojásformát vesz fel a pocakom :)
Vizesedésről még nem tudok mit mondani 8remélem nem is tapasztalom meg). Hihetetlenül kivánom az édességet :)
13 kilót sikerült felszednem eddig.
Te hogy smint vagy?
Én már aludni nem tudok.
jobb kezem és lábam vizesedik estére +4 kg-al mutat többet a mérleg, mint reggelente.
Amúgy +6 kg -nál járok.
Bébim jól érzi magát, ficánkol, amennyire tud, mondjuk már a buksija be van ékelődve, meg nyitva is vagyok, de még húznunk kell egy darabig egyben.
Nektek mi lesz?
Kislány?
Kisfiú?
Mi lesz a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!