Megatrtani vagy elküldeni? Mielőtt rám zúdítanátok a haragotokat bővebben lent.
Én végig asztisztaltam a baratnőm ugyanezen élethelyzetét. A sztori teljesen ugyanez annyi szépség hibabval, hogy ott kiderült, a pasinak mar van masik nő az életében. Ő elvetette a babat, mert nem hitt magaban. Nem hitt abban, hogy beköszönthet az életébe egy olyan férfi, aki gyerekkel együtt el fogja fogadni őt. Nem hitt abban, hogy anyagilag finanszírozni tudja majd a sajat és a gyereke életét. Nem hitt abban, hogy a szülei mellszélességgel kiallnanak mellette. Sokszor kértem, hogy gondolja at, mert én akkor mar tudtam, hogy milyen érzés anyanak lenni, mert van 2 gyönyörű gyerekem. Meghozta a döntést, elvetette, és azota is sír, amikor meglatja az én fiaimat, hogy neki is mar milyen nagy gyereke lehetne, és milyen boldog lenne még akkor is, ha nincs pénze, nincs férje, és a szülei is mellőznék.
A Te életed. A Te döntésed. Senki nem tudja megmondani neked, hogy mi a helyes út, csak Te sajat magadnak! Neked kell érezned, hogy van-e erőd, akaratod és nem kis batorsagod végig csinalni egyedül, és bízni abban, hogy egyszer majd parban az egész gyereknevelést. Ugyanakkor azt is neked kell érezned, hogy van-e erőd, batorsagod bemenni egy korhazba, felfeküdni és baba nélkül kijönni a műtőből. Dönts aszerint, amit a szíved és az eszed összhangban diktal. Nagyon szorítok neked!!!
És még valami. Ha megvan a döntésed, soha ne gondolj vissza, hogy mi lett volna, ha masképp döntök?! Abba beleőrül az ember!
Nagyon örülök, hogy így döntöttél, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Minden jót kívánok nektek!
Első voltam.
Megértem, hogy nem akarsz tesódék "nyakán" lenni, de a szülői házhoz neked is jogod van. Bár nem tudom, szüleid halála után hogy egyeztetek meg, ki mit örökölt.... De ha csak az egyik szobába beköltözöl, beszállsz a költségekbe, tudsz nekik segíteni a háztartásban..... Megkérdezted őket egyáltalán, mi a véleményük? Lehet, hogy szívesen segítenek!!!
Nehéz helyzet....míg nem született meg a kislányunk, el sem tudtam képzelni, milyen boldogságot tud hozni egy kis csöppség az ember mindennapjaiba! Annyira tudnak szeretni és ez mindig erőt ad, felvidít....
Kívánom neked a legjobbakat!!!!!!
Bocsánat, sokáig tartott míg leírtam, most látom, hogy vannak "fejlemények"!!!!!!!
Szívből örülök!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!