12 hetes 5naposan 4D-s uh-n ki tudják már deríteni, hogy puncis vagy pepeses?
Elvileg igen, de 18 hét előtt nem érdemes 4d-re menni, mert amúgy is van a sima uh és ilyenkor még a 4d sem tud többet mondani, még nincs neki "emberformája" sem.
De ha úgy gondolod menj és ott mindenképp kérdezz rá, esetleg a kezdeményekből megmondhatja.
Szia!
Nekem a 12 hetes sima ultrahangon is 90%-ra mondták,hogy kisfiú :) !
Szia! Én 15 hetesen voltam 4D-sen és 80% ra mondták hogy kisfiú, 18.hetin megerősítették, és az is lett.
Egyébként 15 hetesen is jó volt a 4D, egészbe látszik a baba és igazi pici ember formája van csak picit csontos, kalimpált kezével lábábal, nekem felejthetetlen.
Szia!
Az orvostudomány már nagyon fejlett, de vannak babák, akik nagyon szégyellősek :P
Az én tündérkém csak a 28. héten mutatta meg, hogy kislány, pedig a 4D-n (24 hetesen) fél óráig csak azt néztük :), de ő mindig úgy tette a pici lábát, hogy ne lássuk.
Boldog babavárást!
4,5 hós kislány anyukája
Szió!
Nekem 12+3 mondták,hogy valószinű kislány!
Az is lett!
8.5hós babóca anyukája
Szia!
Nekem megmondták, hogy fiú ő is. Az is lett. :)
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!