Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes 5naposan 4D-s uh-n...

12 hetes 5naposan 4D-s uh-n ki tudják már deríteni, hogy puncis vagy pepeses?

Figyelt kérdés
:-D
2009. febr. 17. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Elvileg igen, de 18 hét előtt nem érdemes 4d-re menni, mert amúgy is van a sima uh és ilyenkor még a 4d sem tud többet mondani, még nincs neki "emberformája" sem.

De ha úgy gondolod menj és ott mindenképp kérdezz rá, esetleg a kezdeményekből megmondhatja.

2009. febr. 17. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Nekem a 12 hetes sima ultrahangon is 90%-ra mondták,hogy kisfiú :) !

2009. febr. 17. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 15 hetesen voltam 4D-sen és 80% ra mondták hogy kisfiú, 18.hetin megerősítették, és az is lett.

Egyébként 15 hetesen is jó volt a 4D, egészbe látszik a baba és igazi pici ember formája van csak picit csontos, kalimpált kezével lábábal, nekem felejthetetlen.

2009. febr. 17. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Az orvostudomány már nagyon fejlett, de vannak babák, akik nagyon szégyellősek :P

Az én tündérkém csak a 28. héten mutatta meg, hogy kislány, pedig a 4D-n (24 hetesen) fél óráig csak azt néztük :), de ő mindig úgy tette a pici lábát, hogy ne lássuk.

Boldog babavárást!

4,5 hós kislány anyukája

2009. febr. 17. 08:53
 5/8 A kérdező kommentje:
megyek a kombinált tesztes uh-ra, aztán a 4Dsre, mert bnőm ajánlotta, betegségkiszűrés miatt is, állítólag nagyon jó az a klinika, ott mondták h kiderítik a nemét és h 12 hetesen menjek először... De én nembánom h minél többet láthatom a cseppimet... :-P :-)
2009. febr. 17. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Szió!

Nekem 12+3 mondták,hogy valószinű kislány!

Az is lett!

8.5hós babóca anyukája

2009. febr. 17. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem megmondták, hogy fiú ő is. Az is lett. :)

Judy

2009. febr. 17. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 13 hetes vagyok és tegnap voltam 4d-s ultrahangon nagyon szerettük volna tudni a nemét de keresztbe rakta a babám a lábait de elvileg azt mondta a doki hogy ha a baba úgy fekszik akkor már megtudná mondani szerintem megéri elmenni mert ha nem is tudják megmondani a nemét az nagyon jó hogy láttuk meg van mindene és a doki is mondta hogy teljesen egészséges
2009. febr. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!