Hánytól hány éves korig szülnél? Miért?
A kisfiamat 27 évesen szültem. Ideális kor, amikor már elég érett, és komoly gondolkodású az ember a családalapításhoz, és a teste is a legjobb korban van a baba kihordásához, megszüléséhez. Én kiszórakoztam már magam, nem vágyom bulizni, sokkal jobban tudok már értékelni egy közös családi strandolást egy füstös, hangos zenés éjszakánál. Volt már elég párkapcsolatom, és tudtam, mire vágyom a leginkább, amikor a párom mellett köteleztem el magam. Könnyen és gyorsan estem teherbe, komplikációmentes, gyors szülésem volt.
Még legalább egy testvért szeretnénk. Ami biztos, hogy 35-40 felett már nem szeretnék szülni, mert túl rizikós nekem is, a babának is.
30-40, ilyenkor már van egzisztenciája az embernek, én nem vagyok az az albérletbe gyereket vállaló típus.
Másrészt 30-ig bőven van idő kiélni minden bulizási, utazási, tanulási hajlamot, és utána lehet a családra koncentrálni.
Én már 18 évesen szívesen szültem volna, de csak most találtam meg a párom 29 évesen házasodtunk, 30 leszek mikor megszületik a baba. Ha egészségem engedi szeretnék neki sok tesót, amennyit csak bírunk testileg, lelkileg, anyagilag.
30 évesen abszolút nem érzem magam vénnek, sok 20 éves szarabb kondiban van mert cigizik, piál, rosszul táplálkozik. Szóval szerintem ez nagyon nagyon relatív nem lehet behatárolni ennyire. 45 éves koromig én simán fogok még szülni ha nincs akadálya az orvosok szerint sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!