Szerintem felelőtlenség már ilyen idősen gyereket vállalni, azért abba is bele kell gondolni, h lehet még a gyereke érettségijét sem éri meg és akkor ki fogja szegény gyereket iskoláztatni?
Mondjuk az is csoda, h épp ilyen idősen esett teherbe.
én már most is úgy érzem,inkább lemondok róla,mintsemhogy beteg legyen,de nem ítélek el mást azért,mer bátrabb nálam. nyilvánvalóan felkészültek arra is,ha gondozniuk kell egész életükben,aztán meg itthagyni egy szociális intézményben...
35/N
Felelőtlenségnek tartom! A saját és a baba életét is veszélyezteti. Mellette nagyobb az esélye, hogy nem látja felnőni a gyerekét, mint egy 20-30as nőnek!
Én biztos nem vállalnám be, inkább örökbe fogadnék.
Szerintem meg nagyon bátor dolgo ennyi idősen gyereket vállalni. Hiszem, hogy idősebb fejjel jobb anya lesz egy nő. Több türelme lesz, nem aggódik, hogy feladja a karrierjét, stb...
Miért kell mindig a legrosszabból kiindulni, hogy nem látja majd felnőni? Az én anyukám sem fiatalon vállalt engem. Most 33 éves vagyok, ő már elég idős, de él, és egészséges!
Gratulálok neki!Szerintem, ha a természet megadja, hogy még van peteérése ebben a korban is, akkor ez egy jel arra nézve, hogy igenis vállalnia kell a babát! Akkor talán nőne a szemetekben, ha elvetetné?
Én gratulálok neki!!!Biztos ö is eleget szenvedett abban a tudatban h nem lesz(het) gyereke, de nem adta fel!
Én tuti vagyok, h nem spontán történt a dolog, de ha teherbe esett, hajrá nekik!!! Sikerülni fog, megfelelö tesmozgással, jó táplálkozással, és orvosi felügyelettel ki fogja tudni hordani a gyereket, és a kicsinek sem lesz semmi baja. Meg aztán nem valószínü h 70évesen elhalálozik, akkorra amúgy is már felnött gyermeke lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!