Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mas is allandoan szomjas?

Mas is allandoan szomjas?

Figyelt kérdés

Egesz nap csak "vedelek" napi 3 litert de lehet h meg tobbet is megiszok.Ugye ez termeszetes?A dokim azt mondja h igen de en akkor is kivancsi vagyok a velemenyetekre,tapasztalatokra.Azon aggodok h neha eves helyett is szivesebben iszok.Normalis dolog ez?

Elore is koszi:20 hetes kismami

2009. febr. 10. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Énis rengeteget iszom! De állítolag nagyon jó! Csak azért idegesít mert rengeteget pisilok is.Éjjel is! Én minimum 2 litert iszom néha többet! 13 hetes !
2009. febr. 10. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is sokat iszok,napi 4-5 litert.A védönöm azt mondta hogy most nem gond hogy ennyit iszok,csak az utolso pár hétbe kell kevesebbet,mert különben nagyon bevizesedek.Ugyhogy normális dolog.:)17 heteske
2009. febr. 10. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én régen alig ittam valamit egy nap, mióta babás vagyok rengeteget iszok. Most már olyan durva, hogy csak evés (ebéd, vacsora) közben megiszok egy üveg innivalót egyedül (1,5 liter), este fogmosás után meg simán 4 pohár vizet egyszerre. Szerintem napi négy liter biztos megvan. Amúgy szerintem ez angyon jó dolog, csak ne kellene annyit pisilnom.

Üdv:36 hetes

2009. febr. 10. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Normális, persze. Engem is kikészít. Tegnap a férjemtől kértem egy 3 decis kólás poharat, és csurig töltöttem 3-szor egymás után. :)

És ezt kisebb dózisokban ugyan, de 20 percenként eljátszom.

Éjszaka persze alig alszom, mert evickélek ki wc-re, vagy azt álmodom, hogy pisilnem kell, és erre ébredek fel. :))

2009. febr. 10. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De irigyellek benneteket:):)

Én alig tudok napi 1-1.5 l folyadékot leerőltetni.. :((

Nagyon jó ha sokat tudtok inni:)

Bár a folyamatos szomjúságérzet utalhat cukorbetegségre.

De gondolom voltál vérvételen.

És különben sem kell túlaggódni a dolgot!

Igyál amennyi jólesik:):)

EGÉSZSÉGETEKRE!

2009. febr. 10. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Nehogy kevesebbet igyatok a vizesedés miatt, dokim mondta, hogy ez nem függ össze, sőt többet ártasz vele. Én már a vége felé járok, de semmim sem vizesedett még eddig, rem. nem is fog.

előző

2009. febr. 10. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:

majdnem az előző:-)

üdv:36 hetes

2009. febr. 10. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
en is allandoan szomjas vok, de en meg nem tudom, h terhes vagyok-e...csak gyanus
2009. febr. 10. 18:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors es megnyugtato valaszokat.Igen az ejszakai wc-re jarasok nekem is ismerosek.Amugy a vervetelen azt mondtak minden oke,nincs cukor problemam.

Jo babavarast mindenkinek

2009. febr. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!