Mennyit mozog a babád 35 hetesen?
Szia!
Én csak 31 hetes vagyok, de tegnap szinte semmit nem mozgott.Már kezdtem megijedni,apus hozott gesztenyepürét/attól mindig bepörög/, de semmi.Aztán este volt egy halovány bejelentkezés, és éjjel majd"kirúgta a ház oldalát"!Ma már éreztem többször is, úgyhogy megnyugodtam egy kicsit.Szerintem igen,a front miatt van!
Az enyém szombaton aktív volt, viszont tegnap egész nap aludt (én is jó nyomott voltam) és most éjszaka is. Ma reggel viszont beindította magát, ahogy meghallotta, hogy ébredés után beszélgetünk az apjával. Olyan aranyos, mindig becsatlakozik ő is :)
33hkm
szia
mi 34 hetesek vagyunk, nálunk még szinte olyan nem volt, h ne mozogna egész nap, nagyon aktív :) néha ár várom , hogy aludjon :)
De jó, hogy megkérdezted, mert én is pont ezen parázok most!
Szombaton nagy volt bent a hancúr, azt hittem, kirúgja az oldalamat, tegnap óta meg alig érzem. Már tök ideges voltam. Éjjel is alig aludtam, mert folyton arra koncentráltam, hogy csak egy apró moccanást elcsípjek. Na aztán az előbb már végső idegbajomban lenyomtam egy jó nagy adag kakaót. Most érzem, hogy végre rugdos. Már dokihoz akartam menni, úgy betojtam, hogy valami nem okés.
Múltkor a hidegfrontkor ugyan ezt játszotta el velem. Esküszöm, megőszülök az aggodalomtól, mire végre megszületik.
34 h paramami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!