Hassimogatás okozhat koraszölést, vagy vetélést?
Mindig olyan feszülős a hasam, ezért jólesik simogatni..
A dokimhoz mégcsak 1,5 hét múlva megyek, de nem akarok kárt tenni magamban. Írjatok tapasztalatokat, kérlek!
Az attól függ, mennyi idős vagy? Nekem amúgy a dokim azt mondta, nem baj, ha néha simogatom, csak ne váljon pótcselekvéssé. Tehát ne legyen automatikusan mindig a hasamon a kezem.
Amikor voltam bent kórházban, ott mondták a nővérek kismamáknak, hogy ne simogassák a pocakot, majd ők simogatják bent a szülőszobán. Mikor rákérdeztünk, hogy miért, akkor azt mondták, hogy méh összehúzódást okozhat.
Én végig simogattam és cserében egy nagyon nyugodt egészséges kisbabát kaptam.
Sok boldogságot kívánok!
Okozhat méhösszehúzódásokat. De érzed, hogy jól esik-e.
Nálam pár perc után már keményedést okozott 18 hetesen és 38 hetesen is. Persze mikor már direkt kicsalogatásra használtam volna, arra nem jött be...:)
nekem a férjem belebúgott a hasamba -aznap stresszes voltam így talán épp keményedtem is szóval annyira irritáló volt (azt hittem majd kedves szavakat fog mondani, erre elkezdett berregni.............) fúúúúú
szóval a baba úgy szájba rúgta, hogy menten elrepedt a magzatburok (37-38.hét) de a szülés nem indult meg... Így jó adag oxitocint kaptam, és a nőgyógyász úgy széttágított, hogy teljesen elbaszta a méhnyakam - mehetek majd műtetni úgy szét van csúszva.
ennyi a tapasztalatom.
Na, megvan: [link]
Tehát, ha nem vagy veszélyeztetett terhes, nyugodtan simogasd! Másképp meg ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!