Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 nap múlva kellene megjönnie,...

2 nap múlva kellene megjönnie, de pozitív a teszt. Tényleg terhes lennék?

Figyelt kérdés

Második baba. A kisfiam 1 éves, 9 hónap próbálkozás után jött össze. Most kezdünk csak próbálkozni, ráadásul vizsgám miatt nem tudtunk szeretkezni a ciklusom 13-18 napjai között. Szóval abszolút nem gondoltam hogy egyből sikerült, de olyan furán éreztem ma magam. Mellfeszülés, émelygés. Teszteltem, bár csak két nap múlva lett volna esedékes a menstruációm. Pozitív, bár kicsit halvány.

Lehet, hogy tényleg várandós vagyok? Jaj, bár igaz lenne!

Köszönöm a segítőkész válaszokat!

2011. jan. 22. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát eléggé gyanús :)

De ha biztosra akarsz menni, akkor 4-5 nap múlva tesztelj még egyet. De szerintem összejött a kistesó. Gratulálok!!!

2011. jan. 22. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem babás vagy :)

Gratulálok és minden jót Nektek!

40hkm

2011. jan. 22. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is pocaklakód van! A halvány pozitív is pozitív!
2011. jan. 22. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem babó van! A tesztek nem hazudnak! :)

Biztos ami, tutti: csinálj még egyet a nemvárt napján. Ha jön a kistesó, akkor erősödnie kell a csíknak.

5hetes km

2011. jan. 22. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a nagyon halvány csíkom itt mocorog a pociban 32 hete. :)

Szerintem kistesó van. Majd azért tesztelj még a nem várt után is, és tájékoztass minket a fejleményről légyszi!!!

2011. jan. 23. 07:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Holnap jönne meg, kedden megint tesztelek. Mindenképp írok, hogy mi újság. Köszönöm a bíztatást!
2011. jan. 23. 17:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Megint pozitív. És nem jött meg azóta sem, bár csak tegnapra lett volna esedékes. Két hét múlva megyek dokihoz UH-ra.:)

Annyira boldog vagyok! Csak most, hogy ilyen gyorsan és simán összejött, alig akarom elhinni! Azt várom, hogy halljam, ahogyan dobog a szíve. Jaj, már bőgök is, tessék!

Köszönöm a bíztatást, megerősítést Nektek!

2011. jan. 25. 06:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok,nagyon sok boldogságot és egészséget!
2011. jan. 25. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!