Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fordulhat elő, hogy...

Mitől fordulhat elő, hogy elhal a magzat?

Figyelt kérdés
Ugyis elhalhat,ha vigyázzol,nem erölteted magad stb...
2008. jan. 25. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos igen. Nekem már volt több terhességem és a 8. hét előtt elhalt a magzat. Nem indult be a sziv müködése. Az orvosok a mai napig nem tudták megmondani, hogy mi lehetet az ok. Csak találgatnak. Már genetikusnál is voltunk de nem lettünk okosabbak. A méhem egészséges a férjemnél sem találtak semmit. A kromoszoma vizsgálat eredménye is jó. Amint megtudtam hogy terhes vagyok minden esetben otthon maradtam. Nem cipekedtem, vigyáztam magamra.
2008. jan. 25. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a természet dönti el, és biztos, hogy van oka:-(

Még mindig azt mondom, hogy jobb minél korábban, mint később...

Nagyon rossz lehet, én nem éltem át, de együttérezek.:-(

Hallottam olyat is, hogy vannak anyák, akik csak egynemü magzatot tudnak kihordani. Volt egy kollégám 8 vetélés után a 9. gond nélkül megmarad, kisfiú lett. Azt mondták, a többi valószínü lány volt...

Sajna erre nincs orvosi magyarázat, de szerintem a természet tudja mit csinál és biztos nem véletlen csinálja.

Próbálj meg ne rosszra gondolni, csak pozitívan:-)

2008. jan. 25. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elhalhat a magzat, ha nem jól tapad meg vagy, ha életképtelen, de az is előfordul, hogy valamilyen fertőzés miatt történik a baj! Sajnos nem mindig rajtunk álló okok miatt szokott előfordulni a magzatelhalás. Én azt mondom, hogy tegyünk meg mindent ami rajtunk múlik, hogy egészséges babánk legyen, a többit pedig a sors majd úgyis eldönti.

25. hetes kismami

2008. jan. 25. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem elözö két baba halt el jobban mondva elsö vetélés második elhalt 9 hetesen most szedtem sárgatest hormon tartalmú bogyót Ultragestant és megmaradt ráadásul ugy hogy most dolgoztam 16 hetes korig elözöknél 5 hetesen beteg állomány volt.Most azt mondom nállam a hormonszint miatt mehetett el a baba.De persze nem biztos.

21 hetes kismama

2008. jan. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!