Mitől fordulhat elő, hogy elhal a magzat?
Ezt a természet dönti el, és biztos, hogy van oka:-(
Még mindig azt mondom, hogy jobb minél korábban, mint később...
Nagyon rossz lehet, én nem éltem át, de együttérezek.:-(
Hallottam olyat is, hogy vannak anyák, akik csak egynemü magzatot tudnak kihordani. Volt egy kollégám 8 vetélés után a 9. gond nélkül megmarad, kisfiú lett. Azt mondták, a többi valószínü lány volt...
Sajna erre nincs orvosi magyarázat, de szerintem a természet tudja mit csinál és biztos nem véletlen csinálja.
Próbálj meg ne rosszra gondolni, csak pozitívan:-)
Szia! Elhalhat a magzat, ha nem jól tapad meg vagy, ha életképtelen, de az is előfordul, hogy valamilyen fertőzés miatt történik a baj! Sajnos nem mindig rajtunk álló okok miatt szokott előfordulni a magzatelhalás. Én azt mondom, hogy tegyünk meg mindent ami rajtunk múlik, hogy egészséges babánk legyen, a többit pedig a sors majd úgyis eldönti.
25. hetes kismami
Szia!
Nekem elözö két baba halt el jobban mondva elsö vetélés második elhalt 9 hetesen most szedtem sárgatest hormon tartalmú bogyót Ultragestant és megmaradt ráadásul ugy hogy most dolgoztam 16 hetes korig elözöknél 5 hetesen beteg állomány volt.Most azt mondom nállam a hormonszint miatt mehetett el a baba.De persze nem biztos.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!