Lehet az ismert cégeknél hamburgert enni terhesen? A hús rendesen át van sütve? Milyen fajta sajtokat lehet enni? Mozzarellát lehet?
Figyelt kérdés
2008. jan. 24. 20:24
1/2 anonim válasza:
Miért ne lehetne hamburgert enni??Hát persze,hogy lehet.Mozzarellát ehetsz.A pene´szes sajtokat nem szabad enni,gyers tojást,gyers hu´st,susit.
2/2 anonim válasza:
Én ölni tudtam volna egy pár hete este két hambiért,szerencsére közel van egy meki és kisegítettek ebben:)szerintem semmi gond nem lenne,mért ne lehetne enni ilyeneket.Nem szabad mindentől félni sem!!Abba begyogyózik az ember.Viszont ha nem kívánsz valamit ne erőltesd ,ne edd meg!Abból baj lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!