20-hetes kismama vagyok! Megfáztam, náthás vagyok:- (Mit lehet ilyenkor tenni?
Szia! En 21 hetes vagyok. Sajnos nem sokat tudsz tenni. A megfazas tobbnyire virusos, de terhesseg alatt amugy sem ajanlatos antibiotikum szedese. Kamilla teat lehet inni, nekem az jol esett, meg egy kis extra vitamin is segit, hogy hamarabb tul juss rajta. Ha faj is vmi, v a lazad felszokne, akkor paracetamol tartalmu lazcsillapitot lehet terhesseg alatt is hasznalni. A gyogyszertarban recept nelkul kaphato sos vizbol keszult orrspray, azt is meg lehet probalni, bar nekem a gozoles tobbet segitett.
Mielobbi gyogyulast kivanok!
Szia,
Akkor mondom, amit nekem a nődokim, és 20 hetes vagyok.
Bármelyik a gyógyszertárban kapható szopogatós torokfertőtlenítőt használhatod, orrcseppet is nyugodtan, amit vény nélkül lehet venni. Lázcsillapításra panadol tartalmú gyógyszert, és persze a boiron homeopátiás cuccait is szedheted. Én most gyógyultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!