Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20-hetes kismama vagyok!...

20-hetes kismama vagyok! Megfáztam, náthás vagyok:- (Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz inkább ő adjon gyógyszert,mert ő csak jobban tudja mit lehet ilyenkor szedni.Gyógyulást!
2009. febr. 1. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
ha csak náthás vagy és nincs lázad,akkor a kakukkfű tea csodákra képes. én a terhességem elején lettem náthás és nekem ezt javasolta a doki. Mézzel ittam és 1 nap alatt rendbe tett
2009. febr. 1. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! En 21 hetes vagyok. Sajnos nem sokat tudsz tenni. A megfazas tobbnyire virusos, de terhesseg alatt amugy sem ajanlatos antibiotikum szedese. Kamilla teat lehet inni, nekem az jol esett, meg egy kis extra vitamin is segit, hogy hamarabb tul juss rajta. Ha faj is vmi, v a lazad felszokne, akkor paracetamol tartalmu lazcsillapitot lehet terhesseg alatt is hasznalni. A gyogyszertarban recept nelkul kaphato sos vizbol keszult orrspray, azt is meg lehet probalni, bar nekem a gozoles tobbet segitett.

Mielobbi gyogyulast kivanok!

2009. febr. 1. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 6hetesen voltam megfázva amit még tetözte a köhögés és a torokfájás.Megfázásra:rengeteg gyümölcsöt ettem,citromos teát ittam.Torokfájásra:mézet ettem magába,meg negrot szopogattam.Köhögésre a gyógyszertárban adtak homeopátiás szirupot Stodal a neve.Ha nincs lázad ne aggódj.Jobbulást.12hetes kismama.
2009. febr. 1. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Szia,

Akkor mondom, amit nekem a nődokim, és 20 hetes vagyok.

Bármelyik a gyógyszertárban kapható szopogatós torokfertőtlenítőt használhatod, orrcseppet is nyugodtan, amit vény nélkül lehet venni. Lázcsillapításra panadol tartalmú gyógyszert, és persze a boiron homeopátiás cuccait is szedheted. Én most gyógyultam meg.

2009. febr. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!