Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg 6 hetes vagyok, ma...

Elvileg 6 hetes vagyok, ma voltam uh-on, doki nem látott még szívhangot! Csak egy 16 mm-es petezsákot! Ez már baj ugye?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 14:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon köszönöm!! Remélem akkor nincs veszve semmi!!

Komolyan megnyugodtam,tudom hogy még van remény...

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

2011. jan. 5. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:

Tenyleg furcsa, hogy mar vartak a szivmukodest kerek het hetesen.

Elso gyermekunknel 5 hetesen rs 6 naposan voltam dokinal es kb 3x mondta el, hogy valszeg nem lesz meg szivmukodes, ne ijedjek meg, mert ilyenkor meg nem szokott lenni.

De volt, szoval azon lepodtunk meg, hogy volt.

Utana a 12. heten pontositottak a magzati kort, mert 2 nappal nagyobb volt, pedig akkor meg egysegesek a meretel es mondta a doki, hog szerinte ket nappal korabban fogant, azert is volt mar szivmukodes az elso uh-n betoltott hat het elott.

Ilyen szempontbol az elejen 1-2 nap is hatalmas a valtozas, fejlodes.

2011. jan. 5. 15:47
 13/25 A kérdező kommentje:
Ez tejesen igaz!És neked is köszönöm,már tényleg sokkal jobban vagyok!!
2011. jan. 5. 15:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt még 6 hetesen szívhangja.8 hetesen kellett mennem újra és akkor már volt.

30 hkm

2011. jan. 5. 16:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, h baj van. Szorítunk neked! Írj majd pénteken!
2011. jan. 5. 17:23
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de nem pénteken megyünk,hanem hétfőn!

5 nap alatt sok változás lehet,több mint 2 nap alatt!!!

Írok mindenképp!

2011. jan. 5. 18:00
 17/25 anonim ***** válasza:

szia

figyi én 5+6 naposan voltam

12mm es petezsák szikhólyaggal

neked votl szikhólyag?vagy üres volt a petezsák?

én kedden vegyek vissza uhra

majd írd meg légyszi mi volt !!!meg most is írj

akár csatlakozhatsz is hozzánk

anyatanyán nyitottunk egy fórumot

2011es szeptemberi babák címen:)

cstlakozz, ha gondolod

2011. jan. 6. 08:54
 18/25 anonim ***** válasza:
görbéd van amúgy?tuti vagy a peteérés időpontjában?
2011. jan. 6. 08:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én voltam 4+4 hetesen, akkor 3,3 mm-es lapos, üres petezsákot láttot, egy hét múlva hívott vissza,(még az asszisztens is csodálkozott, hogy ilyen hamar,de mint kiderült azért, hogy nehogy a baba valahol kint fejlődjön),

5+4 hetesen 7mm-es petezsák, 3mm-es szikhólyag, és embriócsomó...én nem is izgultam, hogy nincs szívhang, és utána már csak 2 hét múlva hívott vissza, na az a két hét elég hosszú volt, de mikor visszamentem, már dügörgött a pici szíve:D Szóval ne izgulj még!!!Amúgy fura, engem egyszer sem fenyegetett a doki missed ab-bal, azt mondta még az elején, hogy ilyenkor még mindenkinek fent áll a zászló, de nyugodjak meg, ő nem gondolja, hogy baj lesz, csak ilyenkor ezt el szokta mondani...

15+4 hkm

2011. jan. 6. 09:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia. Én tegnap voltam dokinál, előtte én is 6 hetesen, nálam csak egy 8 mm-es petezsákot látott akkor. De hogy volt e szikhólyag vagy nem azt nem tudom nem írta fel a papíromra. Erre a hétre hívott vissza tegnap felkerestem, és már egy korszerűbb uh gép volt bent (ránézésre), és ott volt a babám, 14 mm-es és nagyon szépen vert a szíve, elsírtam magam, mikor kihangosította. Nem kell megijedni.
2011. jan. 7. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!