Ugy nez ki hogy elment a babam es holnap kene befekudnom a korhazba. Nem lehet elhalasztani hetfoig?
Nagyon nagyon sajnálom, de nem hinném, hogy lehet várni. Ha elhalt a baba, akkor Rád nézve fontos minél előbb a beavatkozás!
Egy ismerősömék 23-án szültek, ők "eltolták" 27-re a karácsonyt, a kisgyerek ebből nem észlelt semmit, hiszen még nem tudja a dátumokat. Nem lehet Nálatok is valami hasonlót?
Hátha karácsony révén előbb ki is engednének...
MInden együttérzésem még egyszer!
Szia!
Nagyon sajnálom!
Én rákérdeznék a dokinál, hogy mennyire sürgős az a befekvés. Nekem anno amikor elment a babám, ugyanígy, nem is kellett befeküdnöm műtétre, mert annyira kicsi volt még, hogy teljesen ki tudott ürülni, minden gond nélkül. Igaz, eléggé görcsöltem egy darabig, de legalább otthon voltam. Kaptam gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót, és kontrollra kellett mennem, hogy teljesen kitisztult-e. Ettől függetlenül, ha a te orvosod ragaszkodik hozzá, hogy befeküdj, akkor hallgass rá, ő a profi. De azért kérdezd meg, mennyire sürgős, hátha kapsz haladékot.
Megint én. Szóval miből gondolod, hogy már nem él a babád?
Amit leírtál, abból ez még nem biztos. Persze, lehet, hogy te tudsz valamit, amit nem írtál meg. De ha nem, akkor még van remény, különben minek adott volna Utrot a dokid???
6 hetesen nem mindenkinél ver még a szív!!
És azt sem szabad elfelejteni, hogy a megtermékenyülés akár 5 nappal is lehetett az aktus után, mert a hímivarsejtek jó "talaj" esetén ennyit bírnak ki, így az a hat hét akár csak öt!
Én akkor félreértettelek, én is úgy értettem, hogy görcsölsz és vérzel...
Akkor van remény!!
első
3 terhességem volt eddig.Kettő sikertelen, egy sikeres.Mind a háromnál barnáztam az elején.
A sikerteleneknél nem volt megállapítható a 6. hétnél, hogy mi lesz még belőle.Csakis pár hét múlva tudtunk biztosat.
Az egyiknél a 10. héten dőlt el, a másiknál a 12. héten, hogy nem lesz baba.Nem kellett rögtön befeküdnöm, mert mindkettőnél pénteken derült ki.Hétvégén nem végeznek ilyen műtéteteket, így hétfőre voltam hivatalos a műtőbe.
Azt mondta a doki, hogy elhalt terhességnél csak akkor sürgős a műtét, ha már vérzés, vagy görcs jelentkezik.Sok esetben akár 3 hetet vagy többet is az anyuka hasában van a nem élő magzat, mivel nem lehet tudni a dologról.Még tünet sem jelentkezik, ami a bajra utalna.
Lehet, hogy nincs is Nálad gond.Miért nem vár vele a dokid még 2-3 hetet, hogy megnézzen ultrahanggal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!