Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugy nez ki hogy elment a...

Ugy nez ki hogy elment a babam es holnap kene befekudnom a korhazba. Nem lehet elhalasztani hetfoig?

Figyelt kérdés
pont ma lennek 6 hetes es kicsit barnaztam...elmentem dokihoz aki szerint csak 4/5 hetes terhessegem van ami lehetetlen mert a nemvart elott 5 nappal lett pozitiv a tesztem tehat vaoszinuleg hogy a 13.-14. napon volt ovum...adott ultrot es azt mondta hogy ha holnap reggel is barnazok akkor irany a korhaz...van viszont egy 21 honapos fiam aki nagyon varja a Karacsonyt...mar 2 honapja keszulunk ra es most itt kell ot hagynom ... nagyvaradi vagyok es bar tudom hogy magyarban sip sup megy a dolog es hamar kiengednek itt viszont 3 napont bent kell maradni...nem lehetne csak hetfon bemenni?...volt mar igy valaki? A karacsonyi vacsora helyett a korhazi csomagot keszitem de nagyon nem akarok menni!!!
2010. dec. 23. 17:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon sajnálom, de nem hinném, hogy lehet várni. Ha elhalt a baba, akkor Rád nézve fontos minél előbb a beavatkozás!

Egy ismerősömék 23-án szültek, ők "eltolták" 27-re a karácsonyt, a kisgyerek ebből nem észlelt semmit, hiszen még nem tudja a dátumokat. Nem lehet Nálatok is valami hasonlót?

Hátha karácsony révén előbb ki is engednének...

MInden együttérzésem még egyszer!

2010. dec. 23. 17:16
 2/26 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom!

Én rákérdeznék a dokinál, hogy mennyire sürgős az a befekvés. Nekem anno amikor elment a babám, ugyanígy, nem is kellett befeküdnöm műtétre, mert annyira kicsi volt még, hogy teljesen ki tudott ürülni, minden gond nélkül. Igaz, eléggé görcsöltem egy darabig, de legalább otthon voltam. Kaptam gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót, és kontrollra kellett mennem, hogy teljesen kitisztult-e. Ettől függetlenül, ha a te orvosod ragaszkodik hozzá, hogy befeküdj, akkor hallgass rá, ő a profi. De azért kérdezd meg, mennyire sürgős, hátha kapsz haladékot.

2010. dec. 23. 17:31
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
De ha adott gyógyszert, akkor még nem biztos, hogy elhalt. Vagy tuti? Mert én úgy olvastam, akkor kell menned, ha holnap reggel is pecsételsz. Mi volt az uh-on? A barnázás el fog múlni az Utrogestantól.
2010. dec. 23. 17:36
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Megint én. Szóval miből gondolod, hogy már nem él a babád?

Amit leírtál, abból ez még nem biztos. Persze, lehet, hogy te tudsz valamit, amit nem írtál meg. De ha nem, akkor még van remény, különben minek adott volna Utrot a dokid???

2010. dec. 23. 17:45
 5/26 A kérdező kommentje:
meg most is barnazok igaz hogy csak nagyon kicsit...3x1 szemet kell szednem es en meg csak delben vettem es remelem hogy az esti adagtol meg kevesbe fogok barnazni...az uh-kep az ami elvette a remenyemet is...ugy nez kimint egy 4 hetes terhesseg es ez lehetetlen...sajnos a ferjem el volt utazva ezert nov 26. an voltunk egyutt utoljara aztan amikor megtudtam hogy terhes vagyok jobbnak lattam varni a szexel addig amig nem lat a doki...szoval csak akkor eshettem teherbe es akkor viszon tuti hogy 6 hetesen mar vernie kene a szivenek...koszonom a valaszokat...holnap beszelek a dokival es majd irok nektek is mert latom hogy oszinten torodtok velunk...koszonom
2010. dec. 23. 17:46
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem biztos. Attól, hogy 26-án voltatok együtt, még lehetett később ovud. Mindegy, drukkolok. Ha rendesen szeded a bogyót, a vérzés elmúlik, így legalább otthon lehetsz, aztán majd csak lesz valahogy :)
2010. dec. 23. 17:55
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen nem mindenkinél ver még a szív!!

És azt sem szabad elfelejteni, hogy a megtermékenyülés akár 5 nappal is lehetett az aktus után, mert a hímivarsejtek jó "talaj" esetén ennyit bírnak ki, így az a hat hét akár csak öt!

Én akkor félreértettelek, én is úgy értettem, hogy görcsölsz és vérzel...

Akkor van remény!!

első

2010. dec. 23. 17:56
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

3 terhességem volt eddig.Kettő sikertelen, egy sikeres.Mind a háromnál barnáztam az elején.

A sikerteleneknél nem volt megállapítható a 6. hétnél, hogy mi lesz még belőle.Csakis pár hét múlva tudtunk biztosat.

Az egyiknél a 10. héten dőlt el, a másiknál a 12. héten, hogy nem lesz baba.Nem kellett rögtön befeküdnöm, mert mindkettőnél pénteken derült ki.Hétvégén nem végeznek ilyen műtéteteket, így hétfőre voltam hivatalos a műtőbe.

Azt mondta a doki, hogy elhalt terhességnél csak akkor sürgős a műtét, ha már vérzés, vagy görcs jelentkezik.Sok esetben akár 3 hetet vagy többet is az anyuka hasában van a nem élő magzat, mivel nem lehet tudni a dologról.Még tünet sem jelentkezik, ami a bajra utalna.

Lehet, hogy nincs is Nálad gond.Miért nem vár vele a dokid még 2-3 hetet, hogy megnézzen ultrahanggal?

2010. dec. 23. 21:17
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Tudom nem ezt kellene írnom, de saját felelőségre szerintem elhalaszthatod a műtétet. Sokan vannak, akik nem is tudnak róla, hogy már nem él a magzatuk, csak a kötelező 12 hetes uh-n derül ki. Max. begörcsölhetsz és akkor azonnal menni kell. Nekem is volt ilyenem, a 9. héten, a műtétig semmi panaszom nem volt, csak egy minimális barnázás. Megkérdeztem a dokit, hogy mi bajom lehet és azt mondta, hogy begörcsölhetek. Reggel kellett menni a kórházba, de saját felelőségre kijöhettem délután 6-ig. Szóval beszéld meg a dokival, hátha elhalaszthatjátok pár nappal. Nagyon sajnálom egyébként, ez mindenkit nagyon megvisel, főleg lelkileg.
2010. dec. 23. 22:00
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, jól vagy, és elmúlt a barnázásod! Nem lehet, hogy a doki úgy gondolta, hogy te 6 hetes terhes vagy, és a babád 4 hetes? Mert ugyebár a baba 2 hetes "lemaradásban van" a terhességhez képest.
2010. dec. 24. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!