Mikor ajánlott abortusz után sexelni?
Figyelt kérdés
Lehet töle bajom ha nem várom meg a hat hetet?2009. jan. 24. 01:33
2/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Szia. Mi az 5.-ik héten szexeltünk először.De nálam nem volt se fájdalom,se vérzés.ha ti nem várjátk meg a 6 hetet,és fájdalmat,és vérzést tapasztalsz,akkor a szervezeted még nincs kész arra hogy együtt legyetek,és igy tényleg fertőzésnek leszel kitéve.Remélem nem lesz iylen gondod. Sok sikert.
5/8 anonim válasza:
.......pfff nekem nem lenne hozzá kedvem soha többet....aki megöleti a magzatát az ne is akarjon sexelni...
6/8 anonim válasza:
Kedves 13:56-os!
Miért ítélkezel?
Honnan tudod,hogy ő miért tette?
Hát nem tudhatod!
Nem lehetsz ennyire sötét,hogy ítélkezel mások felett!
Még te is belejuthatsz ebbe a sorsba,sajna....
7/8 anonim válasza:
Csak a véleményemet mondtam el...mindenki itélkezik mások felett....ez hozzá tartozik az emberi léthez....én sose vetettném el a gyerekem, kivéve persze ha olyan baja lenne...de akkor sztem nem járna pár hét mulva sem a sexen az eszem....
8/8 anonim válasza:
16 éves létemre én is elvetetném. Lehet hogy 30 évvel ezelött ennyi idősen már anyukák voltak a lányok, de az 30 évvel ezelött volt.
Teljesen véletlenül is becsusszanhat egy baba.
Kérdezőnek: Szerintem jobban jársz ha megvárod a 6 hetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!