Szerintetek meglehet a dokival beszélni hogy az utolsó hétre fektessen be?
Fogadott dokim van Pesten.Van már egy fiam akinél nem fektetett be,mert a szüleimhez föltudtunk menni,de most összevesztünk és nemsokára szülök.Jobban mondva dec. 31.-ére várjuk a babát.Félek hogy nem érnénk be és amilyen peches vagyok még az utak is rosszak lennének hogy a mentő sem tudna úgy haladni mint kéne.Erre a variációra gondoltunk a férjemmel,persze ha nem jön hamarabb a baba,mert akkor így is úgy is valahogy meg kell oldani,de ha lenne rá lehetőség inkább biztonságban tudnám le a dolgot.
Szerintetek?
Szerintem kevés az esélye, hogy 30 perc alatt megszülj. Így amikor megérzed az első komolyabb fájásokat, még akkor is óráid vannak, ráérsz kocsiba ülni és bemenni a kórházba.
Persze tudom, van aki rapid szül percek alatt, de azért ez nem gyakori.
Köszönöm a válaszokat!
75 km.-re lakunk a kórháztól.Eléggé félek hogy mi van ha....
Több válasz is jött de törölték?Mert a második hozzászóló azt írta:kedves második ........
Nem tudom milyen válasz jöhetett még,de én szeretem a biztonságot,és hát amilyen idő van most is hááát remélem akkor csak jobb lesz.
Minden jót Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!