15 hetesen miért nem látszik még a pocakom?
Szia! nem kell megijedni! Fog az még jobban is látszodni! Van helye bőven a babának ott bent nőni, és amikor már kezd szükülni a hely majd nő a pocakod is! De akkor meg majd hirtelen!
Én 168cm/80 kg mal kezdtem terhességemet, most 22 hetes vagyok és akkora már a pocakom mint ha az utolsó napokat rugnánk sokak szerint! Pedig még csak a közepén vagyunk!
Mielőtt a méhed eléri a köldöködet, a gyomrod meg minden ami ott bent van tolódik majd felfele... és akkor igazán kezdesz majd gömbölyödni! Kitartást, és boldog baba várást kívánok! ÜDv.: 22 hetes kismama
Szia!
15 hetesen még nem igazán szokott látszani, ami esetleg látszódik olyankor az inkább puffadás.
Nekem kb.a 20.hét körül kezdett terhes hasam lenni.
Üdv
36 hetes kismama
Én 165/80 vagyok jelenleg. Nekem a 14. héttől már elkezdett látszódni. Jelenleg a pocakom 105 cm. Mondhatném azt is, hogy nagy a pocim a 20 héthez képest, na de ki dönti el, hogy mi az ideális méret terhesség alatt. Hisz nem vagyunk egyformák! Attól, hogy a pocid még nem emelkedett ki, nem kell megijedni. A babó csinál magának annyi helyet, amennyire szüksége van! Neked is lehet, hogy csak ezután ugrik meg. de lehet, hogy nem lesz nagy hasad szülésre sem. A sógornőmnek is kis formás hasa volt, mégis jó súllyal és egészségesen szülte meg kislányát.
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!