Kismamik! Mit adtok a párotoknak Karácsonyra?
MI a párommal megbeszéltük h amióta van két gyerekünk már nem rólunk szól a karácsony, hanem róluk. Egymásnak csak apróságokat veszünk, lehetőleg amire szükség van.
Én a páromnak borotvakészletet veszek, ő pedig nekem egy nagy tálaló fatálat. Már régóta szeretnék...
Viszont a gyerkőcök nevében(7 és 1 évesek) egy hógömböt csináltattam a dm-nél, amiben a két gyerkőc képe van. És ráírattam h :Drága Apukánknak!:)
Hát bizony, nálunk is az a cél, hogy a gyerkőc megkapja amit szeretne. Sajnos vannak anyagi kereteink, így egymásra már csak 2-3 ezer ft. jut, azt is hasznosra költjük.
A gyerkőc nevében én is szoktam valami apróságot venni, hűtőmágnest, vagy bögrét legjobb apa felirattal.
Nálunk első baba, én is valamire babával kapcsolatosra gondoltam.
Még kicsit más helyzet, persze én sem több 10ezres ajándékra gondoltam, csak apróságokra, max közepesre. :)
MIkor az elsőt vártuk, akkor elmentünk kari előtt 4D UH-ra. Az volt a fő ajándékunk. Hány hetes vagy?
2. vagyok
Értem. :)
Azt mi is szeretnénk, valószínűleg jövő héten megyünk!
26 hetesek vagyunk.
Esetleg az egyik 4d képből majd valami kis ajándék, ilyen "képbelerakós", ilyesmire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!