Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Mit adtok a párotokn...

Kismamik! Mit adtok a párotoknak Karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

MI a párommal megbeszéltük h amióta van két gyerekünk már nem rólunk szól a karácsony, hanem róluk. Egymásnak csak apróságokat veszünk, lehetőleg amire szükség van.

Én a páromnak borotvakészletet veszek, ő pedig nekem egy nagy tálaló fatálat. Már régóta szeretnék...

Viszont a gyerkőcök nevében(7 és 1 évesek) egy hógömböt csináltattam a dm-nél, amiben a két gyerkőc képe van. És ráírattam h :Drága Apukánknak!:)

2010. nov. 27. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát bizony, nálunk is az a cél, hogy a gyerkőc megkapja amit szeretne. Sajnos vannak anyagi kereteink, így egymásra már csak 2-3 ezer ft. jut, azt is hasznosra költjük.

A gyerkőc nevében én is szoktam valami apróságot venni, hűtőmágnest, vagy bögrét legjobb apa felirattal.

2010. nov. 27. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Nálunk első baba, én is valamire babával kapcsolatosra gondoltam.

Még kicsit más helyzet, persze én sem több 10ezres ajándékra gondoltam, csak apróságokra, max közepesre. :)

2010. nov. 27. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

MIkor az elsőt vártuk, akkor elmentünk kari előtt 4D UH-ra. Az volt a fő ajándékunk. Hány hetes vagy?

2. vagyok

2010. nov. 27. 16:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem. :)

Azt mi is szeretnénk, valószínűleg jövő héten megyünk!

26 hetesek vagyunk.

Esetleg az egyik 4d képből majd valami kis ajándék, ilyen "képbelerakós", ilyesmire gondoltam.

2010. nov. 27. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
aha, az is jó. :) Csináltathatsz belőle puzzle-t is, vagy hógömböt, bögrét, és ez mind örökre megmarad. :)
2010. nov. 27. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Babát, 2 és fél hónapos csúszással :)
2010. nov. 27. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha el tudnám neki újságolni, hogy kisbabánk lesz. De sajnos addig még össze is kell jönnie. :(
2010. nov. 27. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Én is ugyanígy vagyok ezzel :(
2010. nov. 27. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is nagyobb hangsúly van a gyerekeken,és azok ajándékain. De azért egy -egy apróság mindig van a fa alatt nekünk is. Gondolok itt egy üveg fini borra,vagy pezsgőre,meg a kedvenc /olcsóbb/ parfümét kapja.Engem meg lehet ,,venni,, egy jó kis kuglóf formával is,és ilyen konyhai dolgokkal,imádok ott sündörögni.Szóval kb. 3000 ezret költünk egymásra.
2010. nov. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!