Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28,29,30 hetes kismamik! Ti...

28,29,30 hetes kismamik! Ti mennyit keményedtetek ennyi idősen? Mi a normális?

Figyelt kérdés
Kicsit aggódok.Tegnap,tegnapelőtt kicsit sokat keményedtem napi többször,de nem számoltam,mert nem tudtam mindig,hogy ez a baba vagy keményedés.Ma sokkal jobb talán egyszer éreztem.Szedek magnesi citritet 3X1-et.Lehet front volt?
2010. nov. 11. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Te kérdezted reggel is?

Én napi 3-4 x de nem szedek rá semmit.

2010. nov. 11. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző terhességem alatt napi 10 fölött, szedtem 3*2 magne-b6-ot és Diaphyllynt (és ezek mellett is keményedtem) és túlhordtam 2 nappal. Most is simán megvan a napi 10 keményedés, szedek magnéziumot és pár napja újból kezdtem a Diaphyllint. 28 hetes vagyok
2010. nov. 11. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
nem igazán keményedtem
2010. nov. 11. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
29 hétbe most léptem be. Nekem néha egy helyen olyan mintha keményedne, pár napja csak, de nem tudom ez keményedés lenne-e, mert nem az egész pocakom, csak 1-2 helyen. Ez az lenne? Bocs a kérdésért, de első baba s nem vagyok benne biztos h keményedés-e
2010. nov. 11. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ennyi idős terhesen még egyáltalán nem keményedtem.De ne aggódj, mindenki máshogy éli meg a terhességét.A legtöbb amit tehetsz, az a pihenés, kíméld magad, és szedd a magnéziumot úgy, ahogy most.Mást ez ellen nem nagyon tudsz tenni.De ha nagyon zavar, kérdezd meg az orvosod.
2010. nov. 11. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap, tegnap előtt sokat keményedtem én is, éppen tegnap voltam az orvosomnál és mondta, hogy sokan panaszkodtak keményedésre vélhetően front okozza, nekem azt tanácsolta, hogy 3X2 magnesii citricit adagot emeljem meg 4X2-re és pihenjek többet, mára jobb lett!

29hKm

2010. nov. 11. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok és most kezdek görcsölgetni,keménykedni.Nagyon rossz érzés,néha a frászt hozza rám :(Én is folyton faggatom az ismerőseimet,hogy nekik mikor jött és milyen volt.Tegnap és tegnapelőtt egész nap keménykedtem,viszont ma alig.Nem tudom mitől lehet,talán tényleg a front miatt.Jövő héten megyek az orvosomhoz,remélem minden rendben.
2010. nov. 11. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.Ma meg tegnap már teljesen jól vagyok.Szerintem a front miatt lehetett,de ha visszatér felhívom a dokit.

Boldog babavárást nektek!

2010. nov. 12. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!