Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudtok mondani a pécsi...

Mit tudtok mondani a pécsi Édesanyák úti szülészetről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden tapasztalat érdekel. Kérlek osszátok meg velem! Szobák, nővérek, orvosok, szülésznők, látogatások, ellátás... Az egyszemélyes szobát külön kell kérni, vagy ha jut, jut, ha nem jut, nem jut? Láttam fenn válaszokat, de a legfrissebb is 2009-es. Én 2011. február elejére vagyok kiírva.
2010. okt. 2. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyit tudok a hugomtól, aki 8 hete szült, hogy......:

Egyszerre csak 1 látogató mehet be az osztályra, ha többen vannak akkor max. 15 perc után cserélhetnek. Osztályon kivül ki lehet menni a látogatókhoz de a babát akkor le kell adni a csecsemőszobába.

11-14 Óra között nem lehet látogatni.

Nincs a szobát illetően választási lehetőség. Rengeteg a szülő nő így azt kapod ami jut. Egyszemélyes szoba nincs, a minimum a 2 ágyas. Közös a zuhanyzó és a wc a folyosón.

Sokkal szigorúbbak mint a Megyeibe, mindenre nagyon figyelnek és ha valami nem tetszik rögtön szólnak.

Szülésről annyit hogy ő mikor ment akkor rengetegen 11-en szültek egyszerre - nem is jutott szülőszoba, addig a folyosón kellett várnia mig nem lett üres szülőágy. Nem volt se borotválás se beöntés, de még csak szülés elötti zuhanyozás sem (mint a megyeibe).

Viszont a baba születése után rögtön mellre adják a babát.

Sok a medikus akik kérik hogy ott lehessenek a szülésnél. Természetesen nem kötelező.

Nagyjából ennyi.

Én decemberre vagyok kiírva max majd még megirom ha valami van.

2010. okt. 4. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor várom, a decemberi tapasztalataidat is! :)
2010. okt. 4. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia,én nem tudok választ adni a kérdésedre viszont engem is érdekel amit kérdeztél.Én is február elejére vagyok kiírva.

Elkeserítő amit az első válaszoló írt.Én 2009 áprilisában a megyeiben szültem és csak jókat tudok mondani!

Én is várom a válaszokat és bocs az OFF-ért.

2010. okt. 4. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok ismét.

Én 2008 júniusában szültem a Megyeiben és tulajdonképpen engem is érdekel, hogy miként zajlik most a klinkikán a szülés és az ott töltött pár nap.

Megmondom őszintén, hogy rettegek. Már most is alig lehet eligazodni a kórházban.

A hugom kettőt a megyeiben szült és most a harmadikat a klinikán.

Röviden annyit mondott hogy katasztrófa ami a csecsemőosztályon töltött időt illeti.

3 nap alatt 1x mosták fel a szobát. A zuhanyzó közös (4db) és egyiken sincs függöny.

Gátmetszéseseknek sem volt a napi leöblités.

Ja és szüléskor mindenki infúziót kap/kapott.

Kiváncsian várom én is, bár nekem fogadott orvosom és szülésznőm van, hogy mennyivel lesz másabb.

2010. okt. 5. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 2009 szeptemberében szültem ott.A szülésznők segítenek,és az orvos is óránként rád néz. azt nem szeretik ha lemész sétálni és ugyan abban a ruhában mész vissza a szülőszobára.Nekem sem volt beöntésem.Zuhanyzásra,labdázásra,kádban fürdésre van lehetőség.A szülés nagy részénél,ha nincs komplikáció,akkor a szülésznő csinál mindent.Viszont varrni az orvos varr.Ha elláttak titeket,akkor mellre teszik a babát,és egy órát együtt lehet a kis család.Az osztályra addig nem visznek fel,amég nem pisilsz.Ha nem sikerül megkatétereznek.A baba aludhat veled egy szobában ,de a csecsemősökre is bízhatod.A szobákba nem mehet látogató.Csak az ebédlőbe.11-től 14-ig nincs látogatás.Ha a baba nem sárgul be 3 nap után haza lehet menni.Pelenkát vigyél,meg popsitörlőt is.Mellszívó van a klinikán.Bimbóvédő nincs.Ha véletlenül tápszerezni kell a babát,akkor pohárból kell itatnod.(bababarát kórház)A nővérek rendesek.A csecsemősök közt az idősebbek szigórúak.A védőnő nagyon segítőkész.A mosdó nem a legjobb,de már láttam rosszabbat is.A gyerek orvosok nem mindíg mondanak el mindent.Én hazamenetelkor tudtam meg,hogy el van törve a válacskája a fiamnak.De összeségében elégedett voltam.Írj,ha valami kérdésed lenne még.
2010. okt. 5. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a tapasztalatokat, de nem tudtok valakit, aki a közelmúltban szült itt, amióta nincs a megyei?
2010. okt. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!