Mit tudtok mondani a pécsi Édesanyák úti szülészetről?
Szia!
Annyit tudok a hugomtól, aki 8 hete szült, hogy......:
Egyszerre csak 1 látogató mehet be az osztályra, ha többen vannak akkor max. 15 perc után cserélhetnek. Osztályon kivül ki lehet menni a látogatókhoz de a babát akkor le kell adni a csecsemőszobába.
11-14 Óra között nem lehet látogatni.
Nincs a szobát illetően választási lehetőség. Rengeteg a szülő nő így azt kapod ami jut. Egyszemélyes szoba nincs, a minimum a 2 ágyas. Közös a zuhanyzó és a wc a folyosón.
Sokkal szigorúbbak mint a Megyeibe, mindenre nagyon figyelnek és ha valami nem tetszik rögtön szólnak.
Szülésről annyit hogy ő mikor ment akkor rengetegen 11-en szültek egyszerre - nem is jutott szülőszoba, addig a folyosón kellett várnia mig nem lett üres szülőágy. Nem volt se borotválás se beöntés, de még csak szülés elötti zuhanyozás sem (mint a megyeibe).
Viszont a baba születése után rögtön mellre adják a babát.
Sok a medikus akik kérik hogy ott lehessenek a szülésnél. Természetesen nem kötelező.
Nagyjából ennyi.
Én decemberre vagyok kiírva max majd még megirom ha valami van.
Szia,én nem tudok választ adni a kérdésedre viszont engem is érdekel amit kérdeztél.Én is február elejére vagyok kiírva.
Elkeserítő amit az első válaszoló írt.Én 2009 áprilisában a megyeiben szültem és csak jókat tudok mondani!
Én is várom a válaszokat és bocs az OFF-ért.
Első vagyok ismét.
Én 2008 júniusában szültem a Megyeiben és tulajdonképpen engem is érdekel, hogy miként zajlik most a klinkikán a szülés és az ott töltött pár nap.
Megmondom őszintén, hogy rettegek. Már most is alig lehet eligazodni a kórházban.
A hugom kettőt a megyeiben szült és most a harmadikat a klinikán.
Röviden annyit mondott hogy katasztrófa ami a csecsemőosztályon töltött időt illeti.
3 nap alatt 1x mosták fel a szobát. A zuhanyzó közös (4db) és egyiken sincs függöny.
Gátmetszéseseknek sem volt a napi leöblités.
Ja és szüléskor mindenki infúziót kap/kapott.
Kiváncsian várom én is, bár nekem fogadott orvosom és szülésznőm van, hogy mennyivel lesz másabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!