Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ehetünk néha McDonalds-ban?...

Ehetünk néha McDonalds-ban? Szabad, nem szabad? Lent.

Figyelt kérdés

Nem vagyok mekis típus, de nagy ritkán nagyon megkívánom.

Mióta terhes vagyok, most először.

Nagyon rossz, mert mindig utáltam a mekiző kismamákat, köztudottan nem egészséges...

Ti szoktatok ott enni?

2010. szept. 21. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Folyton sajtburgert ettem annyira kívántam az íze miatt.

A terhesség alatt a mekis kaja ellenére fogytam.

2010. szept. 21. 17:59
 2/12 A kérdező kommentje:

:)

Nem a hízástól félek, hanem hogy amúgy is ártalmasnak mondják, és a babát ennek alapján nem kéne ilyenekkel tömni :S Hát, olyan rossz ez, akkor minek kívánjuk? :D

2010. szept. 21. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyon sokat ettem mekus menüt, semmi hajunk nem lett tőle!

Lányom 1 éves korában kapott először sajtburgert, de bevágra az egészet, havi 2-3 alkalommal kap ha megyünk valamerre csavarogni az az ebéd.

2010. szept. 21. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
En is neha becsapok egy Big Mac-et. Az elso gyermekemmel is folyton meki kajat kivantam, semmi baja nem lett.
2010. szept. 21. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Már mindent ártalmasnak mondanak :-( Egyél nyugodtan, semmi baj nem lesz belőle. Régebben én is próbáltam betartani, hogy ártalmasnak mondott dolgokat nem eszek/iszok. Aztán mindig újabb infókat kaptam hogy mit nem szabad, és a végén már csak vizen élhettem volna (

de abból sem mindegy milyen fajta..). Itt sokalltam be, és azóta mindent megeszek és megiszok, amit csak megkívánok! :-)

2010. szept. 21. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Én 32 hetes vagyok, és voltam egypárszor a mekibe, ott hasábburgonyát, és fishburgert ettem, jol is esett! Sztem hülyeség azzal foglalkozni, hogy mit szabad enni, vagy mit sem, akkor az ember sok mindent megvonhatna magától, mert abban a kajában ez és az van, és ártalmas! Régi időkben a déd- és üknagyanyáink megettek mindent, és mégis egészséges gyerekeket szültek!

Persze elején én is sokat foglalkoztam ezzel a dologgal, de besokaltam, no akkor azt mondtam enni kell, mindent ahogy eddig, mert végülis nem betegek vagyunk hanem csak terhesek, babát várunk, és ennyi! Ugyhogy nyugodtan egyél mindent, amire gusztusod van, a babád ugyis kiválogatja neki mi a jó! Boldog babavárást! :)

2010. szept. 21. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Na megint egy mit ehetek kérdés? Már mi bajotok lenne szerinted neked és a Babának ha néha hamburgert eszel? De most komolyan, kicsit túlreagálja néhány kismama a dolgokat. Van fenn egy vöröshagymát lehet enni-e kérdés, elsiklottam felette, de már itt nem bírtam komment nélkül.

Nem Téged akarlak bántani, csak mostanában tényleg olyan kismamákkal találkozom,akik már nem tudják min agyalhatnának éppen.

2010. szept. 21. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Ártalmasnak nem ártalmas, csak nem egészséges, mert nem igazán tartalmaz tápanyagot, vitamint és hízlal(hat) ha amúgy is kettő helyett eszik az ember.

Első kisbabánkál is ettem mekiben néha, egy kis sajtburgert, vagy sültkrumplit vanilia fagyival. Makk egészséges a lányom. Persze mellette rendesen ettem és vitamint is, összesen 9 kilót híztam.

Most is a második babánál, ha megkívánom, akkor eszek. De nem hetente.

Egyél ha kívánod!

Minden jót!

1 éves kislány és 18 hetes pocaklakó anyukája

2010. szept. 21. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a terhességem elején, csak a mekis kaját tudtam jó ízűen megenni. Voltunk még párszor a teresség alatt.
2010. szept. 21. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is meg vagyok érte őrülve, McChicken, sült krumpli, na és fagyi:)

Én csak havi 1-2 alkalommal eszem, mikor megyünk dokihoz, és pont útba esik, de annyira jól tud esni!

2010. szept. 22. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!