Az utolso hetekben fordult-e meg valakinek a babaja a "rossz iranyba"?
29.hetesen mar meg volt fordulva fejjel lefele a babam,es azota ugy van,minden vizsgalaton.Viszont tegnap utaztam ugy 100 km-t kocsival,de az ut eleg rossz volt,es neha razott,azota mar nem a bikinivonalnal erzem a picim csuklasait,ahol eddig,es olyan furcsa a hasam formaja is,teljesen mas,mint azelott.A hata a hasam jobb oldalan volt,a vegtagjai a bal oldalon,most mintha a hata a gyomorszajamnal lenne,es keresztben fekudne.Uh-ra csak jovo heten kedden megyek,annyira el vagyok keseredve,termeszetes uton szeretnek szulni.Tenyleg megfordult-e,en ugy tudom ,hogy ilyenkor mar nem sok helyuk van az ilyesmire,de ki tudja? :((
37 hetes vagyok
Éppen a mult héten mesélte az orvosom, hogy az egyik kismamának a 38.héten fordult meg a babája, így természetes úton tudott szülni!
Ne aggódj, ha esetleg megfordult, akkor van még helye visszafordulni is!
Szia! Én a héten beszéltem egy 38 hetes anyukával, akinek egészen idáig faros volt a babája, és már elő is volt írva császárra. Majd a napokban megfordult, fejjel lefelé a gyerek. Bár ő azt mondta,h. ő fájdalmasan is érezte azt,h. megfordul, szóval nem hiszem, h. a zötykölődéstől megfordult volna a babád. Könnyű szülést.
25 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!