Missed ab után mikor lettetek újból babásak?
Szia!
Nekem a műtéthez képest a 8.hónapban sikerült. Hát elég gáz volt ez az időszak. végig görcsöltem mikor jön már össze. Aztán nyáron mondtam a férjemnek, hogy még ezt az évet rászánom a próbálkozásra aztán ha nem jön össze, akkor marad a két másik gyönyörű gyerekünk. De úgy néz ki most összejött, és most vagyok az 5.hétben. Van bennem frász rendesen, de remélem minden jól alakul majd.
Kitartást, szurkolok.
Szia!
Pontosan 1 évet próbálkoztunk, aztán elkezdtem Clostilbegytet szedni és a 2. ciklusban sikerült. Sajnos a 8. héten kiderült, hogy elhalt.:( 3 hónap pihenő után megint elkezdtem szedni a Clostit, és ismét a 2. hónapban összejött, most vagyok 12 hetes.
Biztosan össze fog jönni hamar! Azt mondják küret után amúgy is könnyebb teherbe esni!
Szia, nekem most szombaton végezték el a műtétet. még nem tudtam a dokival beszélni pénteken megyek hozzá, tudatni velem h mikor próbálkozhatunk újból.még most azzal vagyok elfoglalva h hol vérzek hol nem, szép rózsaszín, meg olyan mintha nyálkás volna. bocs ha nem ideillő a válaszom, de missed ab-rol van szó.
és én is nagyon rajta vagyok azon h a második mikor jön majd.
Szia...nagyon sajnálom,ami veled történt!
Március 12-én volt egy missed ab-om,12 hetes genetikai uh-n kiderült nem él a magzatom...nagyon megviselt!
Aztán ez év július 10-én menstruáltam utóljára,most 8hét 3napos várandós vagyok,tehát 5 hónapban sikerült,teherbe esni...orvost váltottam,a hozzáállása miatt,kaptam utrogestán hüvelytablettát ,voltam 2-szer uh-n már és eddig minden rendben volt,van:).Holnap után megint megyek uh-ra az orvosom most 2 hetente behiv,ez azért megnyugtató,de...nem vagyok teljesen nyugott ez természetes szerintem.Viszont közhelynek számitó pozitív gondolkodásban hiszek!!!!Nekem ez a 4. terhességem és még nincs babám..szóval sejtheted,ja 39 éves vagyok.:)
Folsavat és e-vitamint szedtem,utóbbi sejtmegújító hatású!
Úgy érzem,most minden rendben lesz...most minden valahogy más..mint ezelőtt.:)
Bocsáss meg,hogy hosszúra sikeredett az írásom,csak akartam,hogy érezd sokan vagyunk igy és a legkilátástalanabbnak tünő helyzetben sem szabad feladni:)
Sok sikert kivánok a következő terhességedhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!