Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után mikor lettetek...

Missed ab után mikor lettetek újból babásak?

Figyelt kérdés
Hogy alakult a következő terhességetek? Mennyire tudtatok nyugodtak maradni?
2010. szept. 7. 12:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
4 hónap és nem volt terhesség alatt semmi gond:)
2010. szept. 7. 13:02
 2/27 A kérdező kommentje:
A műtéthez képest 4 hónap vagy a 4. próbálkozós hónapban?
2010. szept. 7. 13:16
 3/27 anonim ***** válasza:
Nálunk: műtét után 4 hónapot pihentünk, rá a 3. mensim már nem jött meg. :) Most vagyok 20 hetes, eddig minden OK. Az elején hülyére aggódtam magam, a megoldás két szinten történt, egyrészt egy kineziológus segített oldani a szorongásaimat, másrészt orvost váltottam a 11. héten, mert az előzőben már nemcsak bízni nem tudtam (a missed ab körül voltak gondok, de ez egy másik sztori), hanem rá se bírtam nézni rettegés nélkül. Most már hiszem, hogy minden rendben lesz, a kislányom itt mocorog a pocakomban, és tudom, hogy jól érzi magát odabent. Sok sikert, kitartást, és minél előbbi valóban BOLDOG (felhőtlen) babavárást kívánok!
2010. szept. 7. 14:00
 4/27 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kislányodhoz. Nekem máj. 31-én volt a műtét, és a dokim 2 hónap pihit javasolt. Most vagyunk a 2. próbálkozós hónapban, és nagyon szeretnénk, hogy sikerüljön. Szerintem csak egy másik baba enyhítheti ezt a fájdalmat. Az nagyon fontos, hogy jó dokid legyen, nekem szerencsére az van. További boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Neked.
2010. szept. 7. 14:13
 5/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a műtéthez képest a 8.hónapban sikerült. Hát elég gáz volt ez az időszak. végig görcsöltem mikor jön már össze. Aztán nyáron mondtam a férjemnek, hogy még ezt az évet rászánom a próbálkozásra aztán ha nem jön össze, akkor marad a két másik gyönyörű gyerekünk. De úgy néz ki most összejött, és most vagyok az 5.hétben. Van bennem frász rendesen, de remélem minden jól alakul majd.

Kitartást, szurkolok.

2010. szept. 7. 14:35
 6/27 A kérdező kommentje:
Nekünk is a 8. hónapban sikerült, amikor már teljesen kész voltam a baba téma kapcsán. Mostanában megint rossz a kedvem, mert kiderült, hogy egyik kolléganőm babát vár. És úgy gondolta, hogy velem mindenképp meg kell osztania a hírt, más még nem tudja. Csak annyira fáj a szivem amikor rá nézek, mert tudom, hogy neki van pocaklakója, nekem meg nincs :-((((
2010. szept. 7. 15:07
 7/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Pontosan 1 évet próbálkoztunk, aztán elkezdtem Clostilbegytet szedni és a 2. ciklusban sikerült. Sajnos a 8. héten kiderült, hogy elhalt.:( 3 hónap pihenő után megint elkezdtem szedni a Clostit, és ismét a 2. hónapban összejött, most vagyok 12 hetes.

Biztosan össze fog jönni hamar! Azt mondják küret után amúgy is könnyebb teherbe esni!

2010. szept. 7. 15:37
 8/27 anonim ***** válasza:

Szia, nekem most szombaton végezték el a műtétet. még nem tudtam a dokival beszélni pénteken megyek hozzá, tudatni velem h mikor próbálkozhatunk újból.még most azzal vagyok elfoglalva h hol vérzek hol nem, szép rózsaszín, meg olyan mintha nyálkás volna. bocs ha nem ideillő a válaszom, de missed ab-rol van szó.

és én is nagyon rajta vagyok azon h a második mikor jön majd.

2010. szept. 7. 15:46
 9/27 A kérdező kommentje:
Hány hetes voltál? Hogy derült ki, hogy baj van, uh-val vagy véreztél, görcsöltél?
2010. szept. 7. 18:03
 10/27 anonim ***** válasza:

Szia...nagyon sajnálom,ami veled történt!

Március 12-én volt egy missed ab-om,12 hetes genetikai uh-n kiderült nem él a magzatom...nagyon megviselt!

Aztán ez év július 10-én menstruáltam utóljára,most 8hét 3napos várandós vagyok,tehát 5 hónapban sikerült,teherbe esni...orvost váltottam,a hozzáállása miatt,kaptam utrogestán hüvelytablettát ,voltam 2-szer uh-n már és eddig minden rendben volt,van:).Holnap után megint megyek uh-ra az orvosom most 2 hetente behiv,ez azért megnyugtató,de...nem vagyok teljesen nyugott ez természetes szerintem.Viszont közhelynek számitó pozitív gondolkodásban hiszek!!!!Nekem ez a 4. terhességem és még nincs babám..szóval sejtheted,ja 39 éves vagyok.:)

Folsavat és e-vitamint szedtem,utóbbi sejtmegújító hatású!

Úgy érzem,most minden rendben lesz...most minden valahogy más..mint ezelőtt.:)

Bocsáss meg,hogy hosszúra sikeredett az írásom,csak akartam,hogy érezd sokan vagyunk igy és a legkilátástalanabbnak tünő helyzetben sem szabad feladni:)

Sok sikert kivánok a következő terhességedhez!!!

2010. szept. 7. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!