Ózdon mennyibe kerül a 4 D-s ultrahang? És a neten hol tudom megnézni a tel. Számukat és a képgalériát? Mert nem találom sehol:- (
Ózd babamozi:
5 perc: 3125.- + 1 fotó
10 perc: 6250.- + 1 vagy 2 fotó
A szám amin érdeklődni tudsz 7-7:45-ig 06/48 574-400
Itt kérd az uh-ot, ott tudnak részletesebb felvilágosítást adni a 4D-ről is.
A netes témában nem tudok sajnos segíteni.
Szia!:)
Köszönöm szépen a választ!:)
A neten én se találom az oldalukat meg szerettem volna nézni milyen minőségű képeket készítenek.
Köszönöm szépen még1szer:)
További szép napot!:)
Szia!
Az ultrahangszoba mellett a faliújságon van kint néhány 4D-s kép.Szerintem jó minőségűek,én bizti csináltatok majd :)
Szia!:)
Messze lakom Ózdtól, úgyh sajna nem tudom ott megnézni a képeket:( azért kerestem volna a neten csak nem találom:S De akk biztos jó minőségűek, ha Te már láttad azokat és azt írod, h jók:) csak szerettem volna összehasonlítani a debrecenivel, h hol csináltassam:) Debrecennek vannak fent képek, Ózdnak nincsenek, úgyh így 1 kicsit nehéz:))
Nagyon szépen köszönöm a választ!:)
Jó babavárást és jó egészséget Nektek!:)
szia:)
Szia!
Az előző válaszoló vagyok.Ózdon lakunk,és ahogy járok uh-ra akkor nézegettem a képeket a váróban,szerintem jók.Mi az első babával gyöngyösön csináltattunk 4D-t,itt még nem volt,de most biztosan itt fogunk,de ez nekünk még messze van,csak 9 hetesek vagyunk:)Sok sikert,szerintem jó képek lesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!