Kinek hány hetesen jelentek meg a pocakján a csíkok?
Szia!
Nekem a 38-dik hétben repedezett meg a hasam,de nagyon.Odáig semmi.Már kezdtem örülni h nekem nem is lesz......de nagyon nagy volt a hasam.
Szia!
Nekem a 8. hónapban jelent meg 1-2 csík, szerencsére több nem, igaz kentem, mindt gép, nappal többször is, este olajjal is, stb. Nagyon nagy hasam volt, 3,84 Kg-mal született a lányom.
Ó én is azt hittem megúszom :(
De a 31. héten megjelentek :(
Pedig kentük rendesen a párommal.
De a 119 centis pocit, nem bírja a bőröm.
Üdv: 35 hetes hóember
Ez teljesen hajlam kérdése. A combomon lett mégtízenévesen, de most két napom van a szülésig és a hasamon nincs semmi még.
Nem kentem, csak nagyon ritkán olajjal,deaz egész terhességem alatt nem fogyott el egy egész flakon.
Van aki rákeni egy bolt készletét és mégis kireped.
Szerintem akármilyen reklámnak is dőlsz be , ha hajlamos vagy mindegy mit kensz.
Csíkmentes terhességet kívánok!
Szia!
Én anyukámtól örököltem a "kedves" csíkokat.Most 32 hetes vagyok és 2 hete kezdett repedezni a pocakom.Sajnos :-( Nekem nem hatott semmi kenegetés.De nem baj:-) a picikémért ezt sem bánom
Igen, sajnos ez hajlam kérdése. Olyan, mint a pattanásos bőr tinédzser korban. Van akinek mindenképpen bereped terhessége alatt, van akinek meg sem látszik. Állítólag a bőr kollagén és elasztin termelő képessége szabja ezt meg. Én 3-szor szültem, de szerencsére nincs repedés a hasamon, viszont tele voltam pattanással kamasz koromban
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!