Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell hozzá szülő? (lent)

Kell hozzá szülő? (lent)

Figyelt kérdés

Nem az én történetem, tehát engem ne kritizáljon senki!!

Az egyik ismerősöm teherbe esett. Anyjának nem akarja elmondani, de el akarja vetetni. Szükséges hozzá az anyjának vagy az apjának a beleegyezése? 17 éves lesz.

Köszönöm a válaszokat!!!

2010. aug. 13. 10:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszi :) ^^

hát a csaj hajthatatlannak tűnik.. :S a szülei még jobban parásak. Mindig 8-ra haza kell érnie, szobafogság ha késik egy percet, nem bíznak benne pont ezek miatt (kétszer kellett neki 72 órás) ezek után még úgy gondolja hogy az anyja majd segít :(

2010. aug. 13. 10:41
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
Most én vagyok maradi és öreg, vagy tényleg ennyi 16-17 éves lányanya van mostanában? Fura, hogy a kérdező, meg a barátnője is tinik és terhesek...ez ennyire gyakori?
2010. aug. 13. 11:09
 13/31 A kérdező kommentje:

Nekem is van másik ismerősöm aki ennyi idősen lett terhes.

Azért mégis más védekezés mellett teherbe esni mint védekezés nélkül...

2010. aug. 13. 11:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom,elég érdekes a barátnőd.ha annyi esze van,hogy ágyba bújik egy pasival,aki ezek szerint sz.rban hagyta,akkor lehetne annyi esze,hogy védekezzen.ahhoz nem kellene szülő,hogy bogyót felírjanak neki.de ehhez igen,hiszen kiskorú.
2010. aug. 13. 11:52
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

sztem semmi baj nincs a 17-18 éves lány anyákkal. énis az vagyok. nem védekeztünk. nem véletlenül. nem is akartunk.

aki felelősségteljes és erre vágyik miért ne????

2010. aug. 13. 13:02
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Offolok bocsánat...

13.02, ezt most komolyan kérdezted??? Jesszus!

Mondjuk azért mert még te magad is gyerek vagy????

Nem értem én ezt a világot, hova sietünk ennyire???

Had kérdezzem már meg, miből fogod felnevelni?? És ezt igazság szerint a kérdezőtől is kérdezem!

Gondolkodjatok egy kicsit! Majd leadjátok mamának mikor bulizhatnékotok van? Beadjátok "zaciba"?? Úr Isten....:@

2010. aug. 13. 13:23
 17/31 anonim ***** válasza:

nah drágám hogy eláruljam, 14 éves korom óta együtt élek a párommal mosok főzök takaritok rá, és nem szeretem se a bulit se a piát. nem az én világom. nekem az a fontos hogy mikor hozon jön a párom éhesen adjak neki enni és a tiszta lakásba együtt eltölthessünk néhány romantikus órát.

hogy miböl nevelem fel? képzel el.. hogy van egy s más dolog a nevemen ami felesleges eladhatom, van egy bankszámlám 4 millával pluszban és mikor betöltöm a 18. at novemberbe akkor leteszek egy mükörmös szakmát amit kéééééépzeld lehet gyerek melett is csinálni. és apuci is eléggé jol keres a havi 500 ezrével. öm asszem ebböl nevelem fel ;)

másnak 30 évesen sincs ennyi tökéje.

másrészt pedig hova sietni? oda hogy fiatal anya akarok lenni. ennyi egy gyereket terveztünk. és azt MOST!!

tudod 100 ezer bulinál jobb érzés ha a páodnak izlik az amit elé raktál mint lerészededve ritmustalanul lötyögni egy cigifüstüs SZAAAR helyen!!!!

ezt kapd ki!!!

2010. aug. 13. 13:53
 18/31 anonim ***** válasza:
jah, és a helyesírásért bocsánat, de hihetetlenül felhuznak.. az ilyen emberek.
2010. aug. 13. 13:55
 19/31 anonim ***** válasza:
(De jó lenne nekem is egy ilyen bankszámla) Meg is tudnánk venni a lakást amit szeretnénk. Nem szeretnél segiteni? Havi Xezerrel visszatörlesztenénk. Albérletben vagyunk sajna.Ha gondolod privátben irj rám,s megbeszéljük:)
2010. aug. 13. 14:00
 20/31 anonim ***** válasza:
Hű, tiniéknél ego az van, de rendesen!!!
2010. aug. 13. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!