Péterfy kórház szülészetéről tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 12:31
1/4 anonim válasza:
Szia! Elég friss élményeim vannak. A szülészetről jók, az utána lábadozásról már kevésbé jók, és a csecsemős részlegről szintén kevésbé jók. De kibírhatő, főleg ha csak 3 napot vagy bent, és sima szülésed van. Mire vagy pontosan kíváncsi?
2/4 A kérdező kommentje:
Milyen az ellátás, ha van fogadott orvos, ha nincs (nekem nem lesz)? Milyenek a szobák? A baba velünk van-e? Segítenek-e a szoptatásban? Milyen hamar adják oda? A szülésnél bent lehet-e valaki? Ilyenekre.
Neked volt fogadott orvosod? Adtál a végén valakinek pénzt, ajándékot?
2010. aug. 9. 16:02
3/4 anonim válasza:
Szia! Bocsi, most láttam csak hogy írtál. Nekem fogadott orvosom volt, és rajta kívül a szülésznőnek adtam még pénzt. Vannak sima többágyas szobák (asszem 2-4-6 fősek) és vannak alapítványik. Az utóbbiak 1 vagy 2 személyesek. A nagy különbség, hogy a fizetősben van wc és zuhany. Na most ez császár után nagyon jó, mert a közös mosdó 2 folyosóval arrébb van :( Alapítványi szobák ára: 1fős 7000/éj, 2 fős 5000/éj. De mivel kevés van, nem biztos hogy van is hely. Mindenhol rooming-in rendszer van, de császár után csak a második éjszakától. Elméletileg mindenben segítenek, gyakorlatilag sajnos én nem ezt tapasztaltam. De ez csak nővére és csecsemőse válogatja. Általában kedvesek, de én frontban szültem és iszonyat felfordulás volt.
4/4 anonim válasza:
Lemaradt: a babát minnél hamarabb cicire adják, császárnál ez 1,5 óra. Sima szülésnél, ha jól tudom azonnal, amint Téged is elláttak. 1 fő lehet bent szülésnél, császárnál is. Végig együtt vagytok a babával, csak fürdetni kell visszavinni, mert ekkor mérik a súlygyarapodását is. Kell vinni a babának pelust, törlőkendőt, büfikendő (+sapit, ha télen szülsz). Neked nem adnak semmit (a szobatársam sos szült és nem tudtak adni neki még egy betétet sem). Mikorra vagy kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!