16 éves vagyok és teherbe estem, a barátom mellettem marad és támogat, azt mondta én döntsem el megtartom-e! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mindig is ugy voltam vele hogy az abortusz az gyilkosság és hogy én sose tenném , de kitünő tanulo vagyok életem célja hogy bejussak az egyik egyetemre és karriert építsek , mit tennétek a helyemben? ( védekeztünk mindig csak egyszer kilyukadt és sajnos ez lett a vége !2008. nov. 27. 11:15
1/63 anonim válasza:
...hát kislány! Nagyon nehéz lesz a baba mellett az egyetemet elvégezni. Sőt a születése után,ha senkire nem számithatsz, hogy segit, még a fodrászhoz sem fogsz eljutni, nemhogy a tankönyvet elővedd.
Te döntöttél akkor is, amikor összebújtatok. Sajnos az óvszer sem mindig Óv!!
2/63 anonim válasza:
Ajajj! Sajnálom. Kérdésedre nem tudok válaszolni,mert én sem tudnám mit tennék. De azt tudnod kell egy abortusz életed végéig megmarad a lelkedbe. És azt is hogy egy baba a pocakban,megszületése,és felnevelési a világ legnehezebb dolga,de a legcsodálatosabb is!!!!
3/63 anonim válasza:
Szerintem ha jó tanuló vagy, le tudod tenni az érettségit magántanulóként, és mire a babád oviba megy, el tudod kezdeni az egyetemet, akkor már több időd lesz. Szerintem ha a barátod és a szüleid is támogatnak, felesleges lenne megölnöd a babádat..
4/63 anonim válasza:
Hanyadik hétbe vagy? Párod hány éves?
5/63 anonim válasza:
Szia!
16 évesen gyereket szülni!?Lehet én vagyok amolyan régimódi,de úgy gondolom,mindennek meg van a maga ideje.
A szüleiddel mindenképp meg kellene ezt beszélned,két gyerek felelőtlenül ne döntsön egy 3. gyerek felett.
Élvezd az életet amíg lehet.
Kicsit fura egyébként,hogy kitűnő tanuló létedre,ennyi helyesírási hibád van.Így az is felmerül bennem,vajon aktuális-e a kérdés........
6/63 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok. Most miért kellett az elsőt lepontozni??? Itt már az ember a saját véleményét sem mondhatja el???
7/63 anonim válasza:
Ha az abortuszt elutasítod ( egyébként én is )de nem szeretnéd a saját életedet tönkretenni, gondold át az örökbe adás lehetősségét. Sok alapítvány, civil szervezet foglalkozik a te helyzetedben lévő lányokkal-nőkkel, keress egyet, biztosan segítenek. Több szempontból is ez lenne talán a legjobb: nem "ölsz meg" egy kisembert, nem kell magad kitenned annak a kockázatnak, hogy az abortusz miatt esetleg soha többé ne lehessen gyereked, és egy párt, akik évek óta hiába várnak babára, óriási örömben részesíthetsz. Nem beszélve arról a babáról aki egy ilyen párhoz kerül, arany élete lesz. Fontold meg.
8/63 anonim válasza:
Szerintem is mindennek meg van a maga ideje!Gondolkozz el rajta mekorra felelőség egy gyerek.Hisz még te is az vagy!!!De ha te ugy gondolod a szüleid segitenének és melleted állnak akkor miért ne?Végülis sok olyan gyerek van akit a nagyszülei nevelnek.
9/63 anonim válasza:
Na ezt én sem értem,miért nem tudja vki elfogadni a negatív(számomra ésszerű) 1 válaszoló hozzászólását.A nyers valóságot írta le,nem mesevilága szülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!