Forró fürdő = vetélés?
na ezt magyarázza már el nekem valaki... van a terhes csaj topikja, ahol nem akarja elvetetni de rákényszerítik, stb.. mindegy, de kapott 2 tanácsot is, hogyha forró vízbe ül, akkor elvetél, ez ősi módszer stb...
miért? ez nem hülyeség?? mi számít forró víznek? 40fokosnál többe senki sem fürdik, mert égési sérüléseket okoz. 38 fokos vízben nagyon jól lehet fürdeni, relaxálni, pláne télen 1-1 hidegebb nap után. görcsre is jó, vagy fejfájás ellen, felfázás ellen is.
terhességkor a magzat védve van, burokban, plusz az anya testében, nem hiszem hogy ez zavarná, hogy az anya fürdik-e.
(régen azt is mondátk hogy menstruációkor nem szabad fürdeni csak zuhanyozni és az se igaz)
és akkor, aki terhes, de nem tudja és továbbra is fürdik? így meg mindenki tök könnyen elintézhetné, HA ez igaz lenne, beágyazódástól naponta venne egy jó fürdőt, ha nem akar gyereket? :-o
csak mert nekem oltári nagy hülyeségnek tűnik...
akkor aki terhes vagy gyereket akar az nem is fürödhet többet? (jó, langyos vízben de abban ki akar ücsörögni).
(pedig görcsökre milyen jó a forró fürdő)
hát jah,valahol igazad van...így nem kéne abortuszra menni senkinek..forró víz aztán kész.
első terhességemnél nem tudtam ezt én sem...tök rosszul voltam,hányinger,hányás,szédülés..befeküdtem a forró vízbe,,ott jól éreztem magam
másnap mondta anyum hogy ezt nem szabad..sztem párszor mikor rosszul voltam még csináltam csak nem olyan forróval..
Én világéletemben kádban fürödtem. Meséltem is, hogy milyen jó a melegvíz a rokonoknak, akik teljesen ki voltak akadva, hogy a melegvíz vetélést okoz. Ekkor legalább 16 hetes kismama voltam. Rám hozták a pánikot, azóta nem fürdök kádba. 1,5 éve szültem.
Én nemtuddtam, de szerencsére nem vetéltem el. A víz pedig elég meleg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!