Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit nem ajánlatos enni és...

Mit nem ajánlatos enni és inni a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2007. dec. 13. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok koffein tartalmú italt ne igyál. (Kevés kóla,vagy napi egy gyenge kávé megengedett.)

Alkohol max. néha kevés vörösbor,az jót tesz a vasadnak is.

Enni? Én azt eszem,amit megkívánnok.:)

Sok gyümi és zöldség,hogy minél több vitamint kapjon a baba.

Boldog babavárást.

2007. dec. 13. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlott a szénsavas ital, nagyon felfújós dolgok, veszélyesek lehetnek a nyers húskészítmények (több kolbász pl), nyers tojás, penészes sajtok, édességet csak mértékkel, mert hízlalnak. Ezek a legfontosabbak. Mértékkel és ésszel, ami jólesik! Jó babavárást!
2007. dec. 13. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elvileg nem kéne szénsavasat inni, de én annyira kívánom, h csak szénsavas ásványvizet(citromlével) iszok. Egyébként nem szabad valóban penészes sajtokat enni, olyan készítményeket amiben nyers tojás, hús van, tofut sem. És kerüld a "csak felesleges kalória" kajákat. pl.:édesség, chips, kóla(ami nem csak a cukor miatt nem jó)

A többi kajcsival én úgy vagyok, h azt eszek amit megkívánok!:)

2007. dec. 14. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Amit nem javasolnak, az a nyers hús, nyers tojás és a penészes sajt. Italnál a mesterséges szinezők , cukrok, tehát az üdítők. Szénsavasat lehet inni, csak szoptatás alatt nem.

A cukrot ajánlják, hogy kerüld, de én is ugyanúgy eszek, mint előtte, és nassolok is. Még semmit nem híztam 15 hetesen:-)

2007. dec. 14. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!