Hogy lehet túlélni egy abortuszt? Kérlek ne ítéljetek el!
Szia!
Nagyon nehéz lesz,arra készülj fel...
Nem testileg,hanem lelkileg
Én nem itéllek el, talán ez a legjobb megoldás
Ne hallgass arra aki azt mondja, add örökbe,mert ha megszülted, már nem fogod tudni úgysem megtenni
Ne félj az altatástól sem, felszines csak...nem mély
Ez a fórum pont erről szól:
Szia!Én 16 évesen estem teherbe és nekem is el kellett vetetnem a babát.Pedig a barátom még mellém is állt volna.
Az abortuszból nem sokra emlékszem a sok sírástól,sőt majd nem semmire,mert bepánikoltam,és nyugtatóztak.
Lelkileg nehéz ez a dolog,főleg amikor még benned van a pici,és igazságtalannak érzed ezt tenni a pocaklakóddal.(legalább is én ezt éreztem,ezért is pánikoltam be,amikor már ott feküdtem)Amikor vége lett,pár nappal utána rettenetesen megbántam,hogy hagytam magam rábeszélni.Azóta sem beszélek a szüleimmel.
Még a mai napig is rengetegszer álmodom egy csalódott,szomorú tekintetű babával.
Ha visszaforgatnám az időt,nem tenném a dolgot.
Szerintem próbálj lehetőséget arra,hogy megtarthasd.Add örökbe,vagy valami,de szerintem tartsd meg ha tudod!
Hány éves vagy amúgy?
17L
Nem fog megoldódni semmi sem:(
Én az utolsókig küzdöttem azért, hogy megtarthassam, de mostanra már senki sem áll ki mellém. Nincs munkám, tanulok:( Képtelen lennék eltartani:S És örökbe adni nem tudnám. Nálunk meg nem maradhatna, mert nincsenek meg a megfelelő körülmények:( Borzasztóan fáj a szívem:(
Egyszeri anyasági támogatás: 64.000ft
gyes, alanyi jogon jár: 27.000ft/hó környékén
ezt azért mérlegeld, sőőőőt, ha rászorultok, talán az önkormányzat is támogatna.
Hány éves vagy?
Az életedet ne rontsad el, ha úgy gondolod, csak az anyagiakat írtam le.
19:(
De sajnos hiába vagyok nagykorú, nem számít semmit:'(
ha ennyire megvisel, ne vetesd el :-(
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!