Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt terhesen kiborulásotok?

Volt terhesen kiborulásotok?

Figyelt kérdés
Még nem is teszteltem holnap fogok:)4-napja késik és hányinger mellfeszülés,+rizst ennék mindig pedig nem szeretem szóval enyi.De ma párom mondott valami nem túl idegesitőt és elsirtam magamat+kiabáltam ,csapkodtam.Nem szoktam ilyen lenni.Volt veletek hasonló?:)
2010. júl. 27. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Hajaj. Párom már ördögűzőt akart hívni. 13. héttől jobb lett.
2010. júl. 27. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ajajjj, nem is egyszer.

30+4heteske

2010. júl. 27. 19:37
 3/12 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
66%

Most sem szólunk egymáshoz :) majd kb fél óra múlva. Szegény sem érti h mi van velem, hol a normális csaja... :)

Lesz még ilyen sok, nyugi :)Ja és a 14. hétben vagyok..

2010. júl. 27. 19:45
 4/12 A kérdező kommentje:
sok???:DIstenem :DMegmondom őszintén én voltm már babás,van kicsink ,de ilyen még nem:)ezért érdekelt a dolog...OLyan igen h idegesebb voltam,és oylan is,hogy sirtam többet egy egy szép filmen...
2010. júl. 27. 19:48
 5/12 A kérdező kommentje:
aranyosak am a kommik:)ördögüző..:D
2010. júl. 27. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

20 hetesen a párom úgy rakta össze a kombi gyerekágyat hogy nem hivott segitséget ezen úgy kiakadtam hogy esküvő után három nappal hozzávágtam a jeggyürüt.

aztán nagyon elszégyelltem magam és bocsánatot kértem a viselkedésemért.

2010. júl. 27. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Én is nagyon sokszor kiborulok. Kétségbe vagyok esve, világvéégét látok egy olyan dologban ami nincs ott!:( Párom ezt nagyon nehezen viseli. Egyik hétvégén ugy felhuztam magam, hogy elmentem mamámékhoz 2 napra, mikor hazajöttem igazság szerint én kértem tőle bocsánataot mert nem volt igazam...!:)

Ugyhogy közöld a pároddal hogy hormonok, és legyen megértő mert sajnos ez ilyen.

Minden jót 29 hetes kismama

2010. júl. 28. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is vannak néha ilyen próblémák, és a férjem nem hiszi el, hogy hormonok:) De akkor van főleg, ha fáradt vagyok, akkor sírhatnékom van és kis apróságon is kiborulok. Akkor nemcsak nálam van ez:)
2010. júl. 28. 13:15
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Pityeregtem a konyhaasztalnál, amikor hazajött a párom. Kérdezte, hogy mi baj, mondtam, hogy nem tudtam kinyitni a Túró Rudimat. Erre elkezdett mosolyogni rajtam. Mondtam neki, hogy egyáltalán nem vicces, és különben is rossz a napom, mert főtt szalonna helyett nyerset vettem. Hát, ekkor még jobban kinevetett. :)

De én csak pityeregtem tovább. :)

Szerencsére nem vagyok durván kiborulós, csak ilyen hülye. :)

30 heteske

2010. júl. 28. 14:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Istenem !!Ez aranyos:)Várom még a sztorikaat,mind nagyon édes:)

Köszönöm!

Akkor felkészitem:):)

2010. júl. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!