Tegnap léptem a 9 ik hétbe, és mintha elvágták volna, nincs hányingerem. Ugye nincs baj?
Szia! Ez sokunknál így volt, a tünetek még visszajöhetnek, de ha nem jönnek, nem fog hiányozni. :) Nekem a 12. héttől volt ilyen, mintha elvágták volna, előtte hullámszerűen voltak tünetek, egyik nap volt, másnap nem, aztán megint volt...
sok kismamának egyáltalán nincsenek kellemetlen tünetei a várandósság alatt, ők a szerencsések. Lehet, hogy te is közéjük tartozol.
En is azt hittem, mikor egyszer csak elmult a folyamatos rosszullet, hog baj van. De azota (kb 2 hete) az megy, hogy hullamokban jon ram. Most viszont ha a hullam azon reszen vagyok amikor rossszul vagyok, akkor sokkal erosebb a hanyingerem, mint elotte a folyamatos hanyingernel volt. a hasam nagyon ritkan faj mar, elotte folyton eros fajasaim voltak.
Tudom, nevetseges, de kicsit megnyugtat, mikor megint faj a hasam, vagy jon a szedules, hanyinger.
Bar azt is olvastam valahol, hogy ha hirtelen elmulik es nem is jon vissza a hanyinger, akkor ott lehet baj. Nem tudom, hogy igaz-e.
Boldog babavarast.
10 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!