Most mit csináljak még csak 15 éves vagyok?
eleve ott kezdődik, hogy hány hetes terhes vagy egyáltalán?
amúgy meg nem csak a megtartom / abortusz alternatíva van, örökbe is adhatod
Nagyon fiatalka vagy, de megértem miért félsz. Az első kérdés milyen a családi helyzeted? Mennyi idős terhes vagy? Mik a terveid a jövődre nézve? Ha jó a kapcsolatod édesanyáddal, mindenképp le kéne ülnöd megbeszélni vele a dolgot. Lehet, hogy ők vállalják addig a nevelését a babának és akkor folytathatod a tanulást. Viszont ennek anyagi vonzata is van. Ha nem tudjátok vállalni és a jövőd sok szempontból fontosabb akkor az abortusz a helyesebb út. A barátod sem biztos, hogy mindig veled marad, hisz még ő is fiatalka, nehéz egyedülálló anyának lenni. Ülj le szerintem édesanyáddal vagy egy olyan felnőtt nővel aki, tud neked segíteni ebben a nehéz döntésben. Igen , ez a te döntésed, de te viseled a következményeket is.
Sok Szerencsét!
A baba általában a legideálisabb helyre fészkeli be magát a méhben.Na most abortusznál azt a rész kikaparják, szóval olyan sebet ejtenek azon a legideálisabb részen, ahova a következő pici már nem tud befészkelődni.Igen, ártasz magadnak az abortusszal, lehet még gyereked, de ártasz vele.De a nagyobb dolog az, hogy kioltasz egy életet, egy dobogó szívet.
Anyudéknak igazuk van, hogy viseld a következményeket,hiszen ha a szexhez elég nagylány vagy, akkor ezt is meg kell oldanod.De szerintem semmiképen nem megoldás a gyerekgyilkosság!!!Örökbe is adhatod szülés után.És ahogy olvasom a kommented úgy érzem szüleid biztos segítenének a várandóság alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!