Elvetessem vagy megtarsam? Komolyak a problémák?
Sziasztok.
18 éves lány vagyok a párom 32 éves,lassan 2 éve vagyunk együtt és én 10 hetes terhes vagyok.
Az ö családja(apuka anyuka)is örülne a babának,és az én anyukám is(mivel sajnos apukám lelécelt kiskoromba)
A történetünk hosszadalmas egy picit ezért kérlek ha van egy kis idötök olvassátok el és adjatok tanácsot.
A párommal anyukámnal lakunk,a nevelö fatárom is itt lakik velünk aki szó szerint egy csöves lenne ha Mi ne fizetnénk a rezsit és a kajaját..egész nap cigizik és a konyhába alszik az asztalnál..iszik is.Köszönünk egymásnak de semmi több.
A ház ahol lakunk komoly perbe áll(ebbe most nem mennék bele) 50-50% hogy a miénk lesz e vagy sem..komoly összegeket fizetünk a biroságnak és az ügyvédünknek..Berki és társainak is kell fizetnünk 450e ftot.Fütésünk nincsen,csak a 2 szobába van 1-1 hösugárzo..ami havonta tényleg nagyon nagy összeg..és csak ejszaka megy igyis..nappal 16 fokvan a szobába..Mivel ugye nincs fütésünk igy mondnaom se kell hogy a wcbe minusz fok van..és a konyhába is..(kivéve ha megy a gáz) a fürdö a szobábol nyilik ezért halistenek ott is meleg van..de a többi helyen elöszoba,wc,konyha..sajnos semmi..readasul a nevelo faterom is ott dohányzik és folyton bevan rugva(övé a ház csak a szulei meghaltak azota padlon van TOTÁLISAN)de..dolgozik az önkormányzatnál ..közmunka.a ház kb 80 éves ezért nincsen szigetelve se..minden régi ..pont olyan mint 80 évvel ezelötti házak.Nagyjábol ez a helyzet nálunk..párom,anyukám dolgozik de az a pénz elis megy a felsoroltakra..én is takaritottam csak sajnos miota terhes vagyok 4 héttöl kezdve hányás..rosszuléttek.
Nemtudom mit évők legyünk..mivel szeretnénk a babát és félek nem lehet többé gyerekem..readasul a páromnál jóbbat nem is kaphattam volna mivel ő a minusz fokba is megföz..mosogat és kiszolgál engem amig én az ágyba fekszem mivel rosszul vagyok..és terhesen nem mehetek ki abba a hidegbe..mégis ugy érzem ez a babának nagyon rossz lenne mivel az is kérdéses hogy a ház a miénk lesz -e..tanácsokat várok töletek hogy mit tegyek..
Az biztos, hogy a gyereket nem engedik 16 fokos lakásba hazavinni.
A párod szüleihez nem mehettek átmenetileg?
Minden esetre gyorsan kell döntenetek, mert a 12. hétig lehet elvetetni, közben 2-szer kell tanácsadásra menni, asszem 1 hét különbséggel. Nem fogtok beleférni...
Nem akarlak bántani kérdező, de belőlem ez most ki akar jönni: 17 évesen lettem terhes, az apa szakított velem, otthonról ki lettem rúgva és nagyon vidéken húztam meg magam az öregapámnál a téli fagyban, ahol nem nagyon volt fűtés.
Egyet tudtam: ő az én fiam és nem akarom megölni. Pedig mindenki ellenem volt.
Ma már minden rendben. Saját házam van, több évtizede házas, ez a gyerek akiért küzdöttem egyetemre jár és van egy csomó testvére. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
És én pont ezért vagyok abortusz ellenes, mert tudom jól, hogy mindennek van megoldása.
Azt a részét megmagyaráznád nekem, hogy miért ölitek bele a pénzeteket egy olyan házba, anyukád és a párod is, amihez konkrétan SEMMI, de SEMMI közötök, és nem is lesz?
A nevelőapád örökölte, az az ő különvagyona.
Ha meg akarod tartani a gyereket, akkor húzzatok el egy albérletbe mindárman! Két felnőtt keresetéből fent kell tudni tartani egy lyukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!