Milyen egy művi terhességmegszakítás?
kb 4-5 hetes lehetek most, a doki még semmit nem látott,de a teszt sajnos pozitív.
Mielőtt nekem esne mindenki óvszerrel védekeztünk,nem vettük észre,hogy kilyukadt volna, ezért nem értjük a helyzetet.... :(
Hogyan zajlik?
Jo, lehet, hogy az itelkezes az egy kicsit eros volt. Viszont az ovszer tenyleg egy vicc... ott barmikor becsuszhat a gyerek, ezt mindenkinek kene tudnia... de mindegy.
Viszont az vitan felul all, hogy miutan kialakult az uj dns, onnantol emberoles. A megtermekenyites utan meg az rns iranyit, de 72 oraval kesobb mar ott van egy teljesen uj es egyedi ember. Attol, hogy o meg idezojelesen lelegeztetogepen van, es taplalni kell, attol meg nem lesz kevesbe ember.
Ettol fuggetlenul az abortusz tiltasa nem szerencses, de nem valtoztat a makacs tenyeken.
4-5 hetes korára kifejlődtek a szervei és ujjlenyomata van??! Figyelj, legalább ha nem vagy a dolgokkal tisztában, akkor butaságokra ne hivatkozz. Egy 4-5 hetes magzatnak még egyáltalán nincsenek kifejlődve a szervei, ujjlenyomata aztán meg végképp nincs. Esetleg 8-9-10 hetesen..
Számomra sem jogi értelemben, sem erkölcsi, sem más szempontból nem minősül az abortusz gyilkosságnak, erről kár vitázni, de szerintem ne akarjunk beleszólni más (szexuális) eletebe és ne akarjuk megmondani, hogy mit kezdjen a saját testével, meg persze ne ítélkezünk!
Itt nincs szamomra, meg en ugy latom a helyzetet... ez egy egzakt dolog.
18 naposan mar ver a kis szivuk... a szerveik pedig mar kialakultak. Nyilvan nem ugy funkcionalnak, mint az enyemek, de kialakultak. Mar agyhullamok is lehet erzekelni. Ne vicceljunk mar... ez az, amikor nincsen rendesen leoktatva, hogy mire odaerunk, hogy abortusz, addigra mar kesz egy miniatur ember. 6-7 hetesen mar szopjak az ujjukat ember... Ujjlenyomatuk is van. 10 hetesen mar fajdalmat is ereznek. 12 hetesen mar kepesek mosolyogni. Ne kezeljuk mar a magzatot egy halom elettelen sejtnek.
A sajat testenek miota van 8 vegtagja meg ket feje?
Most, ha en lelovok valakit, az legyen az en maganugyem? Igazad van, abba ne szoljon bele senki, plane ne itelkezzen.
Az meg, hogy itt eszmet cserelunk, abban nincs semmi. Miert ne veszulhetne ezen a forumon egymasnak ket eltero velemeny?
Az abortusz ellenesek elmondják, hogy ez gyilkosság, mivel egészen egyértelműen egy holttest lesz a gyermekből, amint ezen a képen is látszik: [link]
Az, hogy valakinek belefér az erkölcsébe ez a tett, az nem az abortusz ellenesek bűne! Az, hogy valaki úgy szexel, hogy nincs lehetősége a szex végeredményét megtartani, az sem az abortusz ellenesek bűne, úgyhogy ha már TE elfogadod ezt, legalább ne azokat gyalázd, akik elhatárolódnak.
Bár ugyanez volt a 2. VH-ban is, amikor egy zsidó megölése a nácik részéről nem volt egyenlő a gyilkossággal.
Szándékosan nem írtam véleményt az első kommentemben, de tagadni a tényeket, hogy dobog a szív, ami ugye az abortusz alapja, hogy ki vannak fejlődve a szervek, hogy van ujjlenyomat, hogy van vérkeringés, stb, az a végtelen ostobaság jele. Legalább utánanéznél, de az orvostudomány tagadása még nem ment fel senkit.
Erről csak az jut eszembe, hogy engem is anyukám el akart vetetni, sőt "erkölcsi támogatást" is kapott hozzá jó adaggal "barátoktól" és rokonoktól. Eljött a "nagy nap", anyukám meglátott a monitoron- állítólag őrülten vert szívem. Rájött, hogy élek és élni akarok és nem veheti el következmények nélkül az életemet. Hálát ad az Égnek, hogy itt vagyok neki.Én pedig hálát adok, hogy élek :-)
Amúgy rokonok voltak művi terhességmegszakításon, kicsit sem boldogabbak így, sőt. Szerintem nem csinálnák újra az egészet. Nyilván, így utólag értelmetlen volna ítélkezni felettük, de nagyon nehéz lelki támaszt adni nekik így évek után is, szívből sajnálom őket, mert kemény lelki harcokat vívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!