Megtatanátok a helyemben? Milyen egy abortusz?
3 gyerekünk van és többet nem terveztünk ezért 4 hónappal ezelőtt tetettem fel spirált. Ma viszont kiderült hogy terhes vagyok.
Körülményeket leírom hogy kicsit átlássátok a helyzetet. Anyagilag beleférne még rgy gyerek. Saját ház, bár még hiteles. A házasságunk jó. Idegileg kissé kivagyok az utóbbi időben, abszolut nincs segítségem még a férjem sem. Szóvan teljesen egyedül nevelem őket. Se a terhességhez, sem a szüléshez, sem a szoptatáshoz nincs többé "kedvem". Hogy döntenétek? Férjemnek mindegy mert neki semmivel nem lesz nehezebb ha lesz még egy gyerek.
Hogy döntenétek a helyemben?
Orvosnál voltál? Mert azért ha spirál mellett fogant, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de bármi lehet..lehet gondolkoznod sem kell a dolgon.
Egyébként adj magadnak pár napot. Össze tudod e szedni magad. Ha nem, akkor inkább vetesd el, mert a többiek fogják kárát látni.
Át kell gondolnod miért vagy ki idegileg? Átmeneti, mondjuk mert depis lettél a rossz időtől (ilyenkor nekem is minden borus) vagy egy út vezetett idáig, besokkaltál. Sokmindent át kell rágnod neked és a férjednek.
Ha nekem nagyon sok pénzem lenne akkor bevállalnám, mert az idegi kimerültség jön-megy. De sokszor az alapja a mindennapi anyagi gondok. Ha nem lenne ilyen, biztos könyebben vészelnék minden más gondot. Ha kivagyok pl fognám a gyerekeket, kocsiba raknám és elvinném másik városba egy nagy parkba vagy játszóházba vagy akárhova, ahol kikapcsolódunk. De ehhez ugye anyagi biztonság kell, mert sokszor el kell játszani. Vagy csak vennék magamnak valamit, ami felvidít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!