Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
fiatal vagyok meg anyanak (16) a baratom pedig apanak (19) ugyhogy arra gondoltunk h elvetetjuk, de par napja remalmaim vannak a babaval kapcsolatba (pl: sir es azt kerdezi mert öltel meg?, valaki hasba akart vagni es en minden erömmel megakartam vedeni nehogy baja legyen) es szerintem ha elvetetnem biztos h depresszios lennek es nem tudnam feldolgozni, viszon nem akarom "tönkre" tenni egyikönk eletet se :/ de nagyon jon tudom azt is hogy van mas lehetöseg, mint pl: örökbe adas,de arra se lennek kepes :'( tanacstalan vagyok!!
2014. júl. 1. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Gumi húzás egyszerűbb lett volna!
2014. júl. 1. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
Hat ez jo kerdes? Oszinten en is ezt kerdeznem hogy mit tegyek ? A mai fiatalok nagyon is tisztaban vannak azzal hogy vedekezni kene,sot meg felvilagositast is kapnak! Annyira szomoru hogy nem erdekli olet es ilyen helyzetbe hozzak sajat magukat a hanyagsag miatt! Ha par evvel nagyobb lennel azt mondanam hogy tarts meg, de meg fiatal vagy szinte gyerek elveteted es kovetkezobe figyelj legyszives hogy ne keljen egy artatlan eletet elvenni!!!!
2014. júl. 1. 22:28
 3/18 A kérdező kommentje:
barkivel megeshet,vedekezes ellenere...:o
2014. júl. 1. 22:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kiskorú vagy ezért a szüleid nélkül semmilyen döntést nem fogsz tudni hozni. Ezért azt javasolom, hogy minél előbb üljél le velük, meg a pároddal és a párod szüleivel és így együtt beszéljétek át, hogy mi történjen. Ne húzd ezzel az időt. Akármilyen döntést is hoztok az biztos, hogy alapjaiban változtatja meg az életedet, életeteket, a lelki fizikális oldala mindenképpen nehéz lesz. Kedves Elsőnek pedig annyit hogy ha nem bírsz értelmes választ adni akkor válassz másik kérdést ahova bepötyögheted a butaságodat. Kérdezőnek pedig: Végy egy nagy levegőt és beszélj a szüleiddel, valahogy lesz, de a valahogy ezzel a beszélgetéssel kezdődik.
2014. júl. 1. 22:29
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom mit vársz a válaszolóktól. Minden "lehetőség" egy igen komoly döntés. Az a baj, hogy most is csak magaddal vagy elfoglalva, azt kellene mérlegelned, hogy annak a picúrkának mi lenne a "legjobb".
2014. júl. 1. 22:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Tévedés, hogy egyedül nem hozhatsz semmilyen döntést. Abortuszra ugyanis senki nem kényszeríthet, de arra sem, hogy megtartsd. Ami viszont biztos, hogy Te nem lehetsz a gyámja majd a babának, a párod viszont igen. Azonban fontos, hogy beszéljetek a szüleitekkel, kérjetek tanácsot, segítséget.
2014. júl. 2. 02:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, ezen sz oldalon mindenki védekezés mellett lesz terhes?
2014. júl. 2. 06:45
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

Fiatal, nem fiatal, de már anya vagy!

A helyedben szüleidhez fordulnék segítségért. Az ő támogatásuk igénylése még mindig jóval kevésbé tisztességtelen, mint megölni azt, aki belőled van és benned fejlődik. Itt kényszerhelyzet van, a kisebbik rosszat kell választani.

2014. júl. 2. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Anya akkor lesz, ha épségben egészségben megszüli. Ha nem akkor egy nő aki elvetette a gyermekét. Remélem azóta beszéltél a szüleiddel...
2014. júl. 2. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Már anya és az is marad, míg él. Anya, mert gyereke van. Ha elveteti, egy halott, egy megölt gyermek anyja lesz a sírig.
2014. júl. 2. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!