Nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
fiatal vagyok meg anyanak (16) a baratom pedig apanak (19) ugyhogy arra gondoltunk h elvetetjuk, de par napja remalmaim vannak a babaval kapcsolatba (pl: sir es azt kerdezi mert öltel meg?, valaki hasba akart vagni es en minden erömmel megakartam vedeni nehogy baja legyen) es szerintem ha elvetetnem biztos h depresszios lennek es nem tudnam feldolgozni, viszon nem akarom "tönkre" tenni egyikönk eletet se :/ de nagyon jon tudom azt is hogy van mas lehetöseg, mint pl: örökbe adas,de arra se lennek kepes :'( tanacstalan vagyok!!2014. júl. 1. 22:09
1/18 anonim válasza:
Gumi húzás egyszerűbb lett volna!
2/18 anonim válasza:
Hat ez jo kerdes? Oszinten en is ezt kerdeznem hogy mit tegyek ? A mai fiatalok nagyon is tisztaban vannak azzal hogy vedekezni kene,sot meg felvilagositast is kapnak! Annyira szomoru hogy nem erdekli olet es ilyen helyzetbe hozzak sajat magukat a hanyagsag miatt! Ha par evvel nagyobb lennel azt mondanam hogy tarts meg, de meg fiatal vagy szinte gyerek elveteted es kovetkezobe figyelj legyszives hogy ne keljen egy artatlan eletet elvenni!!!!
3/18 A kérdező kommentje:
barkivel megeshet,vedekezes ellenere...:o
2014. júl. 1. 22:29
4/18 anonim válasza:
Mivel kiskorú vagy ezért a szüleid nélkül semmilyen döntést nem fogsz tudni hozni. Ezért azt javasolom, hogy minél előbb üljél le velük, meg a pároddal és a párod szüleivel és így együtt beszéljétek át, hogy mi történjen. Ne húzd ezzel az időt. Akármilyen döntést is hoztok az biztos, hogy alapjaiban változtatja meg az életedet, életeteket, a lelki fizikális oldala mindenképpen nehéz lesz. Kedves Elsőnek pedig annyit hogy ha nem bírsz értelmes választ adni akkor válassz másik kérdést ahova bepötyögheted a butaságodat. Kérdezőnek pedig: Végy egy nagy levegőt és beszélj a szüleiddel, valahogy lesz, de a valahogy ezzel a beszélgetéssel kezdődik.
5/18 anonim válasza:
Nem tudom mit vársz a válaszolóktól. Minden "lehetőség" egy igen komoly döntés. Az a baj, hogy most is csak magaddal vagy elfoglalva, azt kellene mérlegelned, hogy annak a picúrkának mi lenne a "legjobb".
6/18 anonim válasza:
Tévedés, hogy egyedül nem hozhatsz semmilyen döntést. Abortuszra ugyanis senki nem kényszeríthet, de arra sem, hogy megtartsd. Ami viszont biztos, hogy Te nem lehetsz a gyámja majd a babának, a párod viszont igen. Azonban fontos, hogy beszéljetek a szüleitekkel, kérjetek tanácsot, segítséget.
7/18 anonim válasza:
Érdekes, ezen sz oldalon mindenki védekezés mellett lesz terhes?
8/18 anonim válasza:
Fiatal, nem fiatal, de már anya vagy!
A helyedben szüleidhez fordulnék segítségért. Az ő támogatásuk igénylése még mindig jóval kevésbé tisztességtelen, mint megölni azt, aki belőled van és benned fejlődik. Itt kényszerhelyzet van, a kisebbik rosszat kell választani.
9/18 anonim válasza:
Anya akkor lesz, ha épségben egészségben megszüli. Ha nem akkor egy nő aki elvetette a gyermekét. Remélem azóta beszéltél a szüleiddel...
10/18 anonim válasza:
Már anya és az is marad, míg él. Anya, mert gyereke van. Ha elveteti, egy halott, egy megölt gyermek anyja lesz a sírig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!