Gyógyszeres terhességmegszakítás hogy zajlik pontosan?
En kulfoldon elek. Sajnos az elso terhessegem elhalt es gyogyszert kaptam kapirga helyett.
3x probaltuk meg - otthon voltam, a dokit barmikor hivhattam. 2x lenyeltem a tablettat de semmi sem tortent egy jo hasmenesen kivul. Harmadjara azt tanacsolta, hogy huvelybe helyezzem fel a tablettat. ami szep lassan beinditotta a folyamatot. Iszonyatos gorcseim voltak kb hasonlatosak mikor vajudtam. Hasonloan "hasmenes"-es mikor a tested kiloki magabol azt ami nem jo. reszletekbe nem mennek bele, hogy jott ki, - nem gondolom, hogy helyes lenne itt - de kb meg egy hetig vereztem mire kijott az utolso darabka ami szamomra nem volt kicsi.
Nem emlekszem a gyogyszer nevere. Totalkaros voltam a vesztesegtol.
Én egy éve estem át abortuszon. Külföldön élek, választhattam gyógyszeres terhességmegszakítás és operáció közt.
Mondták, hogy a gyógyszeres jobban fáj, mert sokkal jobban görcsöl az ember mint pl. menstruációkor és ez napokig tart. A fájdalomtól nem féltem volna, de mondta a nőgyógyász, hogy ez úgy zajlik, hogy kapok gyógyszert majd ott vagy otthon beveszem és megindul a vetélés. Mondta, hogy érzékenyeknek nem ajánlja, mert látsz mindent ami kijön belőled, ami eddig benned volt. Én akkor olyan állapotban voltam, hogy nem viseltem volna el, még pluszban a látványt. Így operáció mellett döntöttem. Altatás volt, nem éreztem fájdalmat, utána is nagyon enyhén, plusz a vérzés is minimális volt. Mostanra sikerült feldolgoznom magamban. Ha gyógyszerrel történt volna, és tulajdonképp a kezembe vehettem volna és nézhettem volna a halott magzatot, akkor szerintem utána öngyilkos is lettem volna. Persze így sem szebb a dolog, de nincs vizuális élményem róla.
cytotec vagy misoprostol 4 orankent 600-800 mg a 8 hetig teljes mertekben kiurul a meh ez folott sokszor 48 ora is kell ill befejezo tisztitas de a mehszaj kinyilik igy nem serul a mehnyak.
hatrany az ,,anya,, latja az abortalt magzatot elonye legkozelebb tudja mi a tette kovetkezmenye ha pedig beteg volt a magzat vagy mar elhalt elbucsuzhat tole akar el is temetheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!