Hogy vegyem rá a lányomat arra hogy elmenjen az
abortuszra?
Figyelt kérdés
18 éves most érettségizik az idén. Már az írásbelije meg is van. Felvették egy nagyon jó és persze nagyon drága egyetemre méghozzá egézségügyi szakra. Akár orvos is lehetne belőlle, bármit elérhetne amit akar. Erre most becsúszott a gyerek. A pasija persze arra biztatja hogy tartsák meg, még el is akarja venni. Könyörgöm 20 éves és még az anyjánál lakik nincs semmilye csak egy érettségije. Alkalmi munkákból él. Abból akar gyereket nevelni? Miért akarja elrontani az életét azzal a gyerekkel? Pedig bőven rá érne még szülni.
Annyira azért nem okos, hogy terhes lett 18 évesen, pedig ilyen korban azért már ismerni kellene a védekezést.
Kérdező, szégyelld magad mint anya! Leveszed a kezed róla? Nem is vagy olyan szuper anya! Na, meg a kitűnő tanuló lányod szerintem el tudja dönteni mit akar, ha annyira okos!
Ha meg felveszik az egyetemre és megtartja a babát, akkor segíts neki, hogy le tudjon diplomázni! Esetleg nem orvos lesz, hanem gyógyszerész vagy fogtechnikus, azok is jól keresnek ám!
2013. máj. 26. 17:28
22/53 anonim válasza:
Ja csak kérdéses, hogy 30. ezres anatómia könyvet miből vesz, ha annyi lesz a gyes.
2013. máj. 26. 17:31
23/53 anonim válasza:
74%-os, van könyvtár is, nem muszáj mindent megvenni...
2013. máj. 26. 17:32
24/53 anonim válasza:
ŐŐŐ bocsánat, egy élethez ezek kellennek: "Egy nagy háza jó állása kocsija nyaralója és pénze arra amit csak szeretne. Hogy a születendő gyermekének is arany élete legyen." ???
Hát, ha a mi nagyanyáink is így gondolták volna, ma igencsak kevesen lennnénk ebben az országban (legalábbis magyarok). Érdekes, az én szüleimnek egyik sem volt (de bocsánat, trabant igen), de mégis "aranyéletem" volt.
Ha van benne kitartás akkor gyerek mellett is el tudja végezni az egyetemet, és ki tud alakítani "egzisztenciát", Te pedig azért vagy, hogy segítsd. Ennyi.
2013. máj. 26. 17:36
25/53 anonim válasza:
Ilyen emberek nincsenek, mert ha mégis akkor nagy gáz van a világgal. Szóval a kérdés kamú. Ez biztos. Egyébként meg a boldogságot és az ember életet nem pénzben mérik. Vannak annál fontosabb dolgok is. Bár gondolom neked meg erről nincs fogalmad.
2013. máj. 26. 17:43
26/53 anonim válasza:
# 22/25
Mert szerinted lehet 30. ezres könyvet könyvtárból kivinni? Főleg 200 példányban. Bár szerintem még mindig kamu kérdés.
2013. máj. 26. 17:44
27/53 anonim válasza:
Mi a főiskolán csináltunk olyat, hogy a könyvet lefénymásoltuk, így olcsóbb volt, mint megvenni.
2013. máj. 26. 17:50
28/53 anonim válasza:
74%-os, számtalan csoporttársunk így csinálta (SOTE), szóval mindent meg lehet oldani :) De felsőbb évesek árulják jóval olcsóbban is, szóval nem feltétlen kerül annyiba, de ez nem tartozik a kérdéshez...
2013. máj. 26. 17:51
29/53 anonim válasza:
22 évesen szültem,mellette tanultam. Nem haltam bele
2013. máj. 26. 17:52
30/53 anonim válasza:
Csak gondoglkozz el, hogy Neked mi lett volna a jobb, ha (gondolom) hamarabb eléred azt, amid most van, de nincs a lányod, vagy minden ahogy volt? Neki ki fogja feltenni ezt a kérdést?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!