Később mehetek államiba?
Figyelt kérdés
Ha terhesség megállapításra elsőnek magán dokihoz megyek, attól a későbbi vizsgálatokra mehetek állami sztk-ba vagy végig magánba kell járnom?2023. nov. 20. 13:19
3/10 anonim válasza:
Akármikor mehetsz magánba, akár a felénél is vagy akár mindkét helyre is járhatsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Mindkét helyre hogyan?
A kiskonyve ilyenkor nem írnak a magán helyen vagy hogyan működik?
2023. nov. 20. 14:02
5/10 anonim válasza:
De, de nem érdekel senkit. Megmondod, hogy nagyobb biztonságban érzed magad, ha két hetente rádnéz valaki.
6/10 anonim válasza:
Én néha sztkba mentem, néha magánba, attól függően, hogy miért mentem. A magán is tölti a kiskönyvet, tőlem sose kérdezte senki, miért itt vagy ott voltam.
7/10 A kérdező kommentje:
Én néha sztkba mentem, néha magánba, attól függően, hogy miért mentem
Hogy értve? Bocsi, de új a téma, nagyon suta vagyok még, semmit sem tudok.
2023. nov. 20. 18:15
8/10 anonim válasza:
Vérvételt államiba csináltasd (az áruk miatt, vehetsz mellé egy csomó mindent pluszba és általában nem kell sokat várni, ha kell valami, ami nincs benne az alapban de a, magánorvos leírása alapján a háziorvosod tud beutalni egy-kettőre, ami így szintén ingyenes én az elején ilyen 40-60 ezreket fizettem ki fölöslegesen).
A (genetikai) UH-kat, ha jó a magánorvosod, akkor ott érdemes megcsináltatni inkább jobbak a gépek.
9/10 anonim válasza:
Én is hol államiba mentem, hol magánba. Nagyrészt azért államiba. De terhesség megállapításon magánban voltam, meg a 12. hetes genetikai vizsgálaton is. Azért mert ez kb a legfontosabb az egész terhesség alatt, itt szűrik ki, hogy nincs-e valami rendellenessége a magzatnak. Államiban simán csak egy ultrahangot csinálnak, magánban lehet kérni plusz teszteket is mellé. Plusz egyszer elmentem azért is magánba, mert volt egy rossz érzésem hogy baja van a babának, államiban meg az ilyen para-anya szindrómára nem adnak csak úgy időpontot. Úgyhogy itt is inkább elmentem magánba. Nem volt semmi baj szerencsére.
10/10 anonim válasza:
6# vagyok, a genetikai uh-kra magánba mentünk, plusz egyszer-kétszer a magán nőgyógyászomhoz csak konzultációra. Fogorvoshoz is magánrendelőbe mentén. De a labor, terhesgondozás, mellette bármilyen vizsgálat ha kellett (endokrinológia pl) mind sztk volt. Általában azonnal adtak időpontot és várakoznom se kellett sokat, mert kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!