Régen drogozott és az hatott ki a spermiumokra?
Szvsz mindegy mitől van. El kell fogadni.
Ha neked jó érzés, hogy mindenről ő tehet, és lehet hibáztatni valakit, akkor kideríthetik hogy ez okozta.
Gondolom ő is már bánja, de nem tud változtatni rajta.
Egyébként ezer oka lehet, genetikától a betegségekig.
Neked most támogatni kell őt, nem azon kattogni hogy biztos ettől van-e.
Gondolj bele, milyen rossz neki így is.
Unokaöcsém is terméketlen, egy éve derült ki. Nem iszik, nem dohányzik, sportol, és mégsem lehet soha saját gyereke. Ha még a párja is ellene fordulna, nagyon sajnálnám szegényt.
6-os vagyok es teljesen egyetértek a 7-esel!
Az én párommal egy káros szenvedélye sincs mégis alig volt spermája! 3lombikon keresztül megszakadt a szívem érte ahogy sajnálta a szurizasokat, a leszivast, a két sikertelenseget! Es ha nincs szervi baj, akkor is a lényegen nem változtat. Ikreket varunk! És majdnem nulla volt a mi eredmenyunk is! Szóval sok erőt nektek es tamogassatok egymast, ha ezt az utat vegig akarjatok jarni, előre kell nézni! sok sikert kívánok 😊
Szerintem nincs köze hozzá.Én és a párom 10 évet keményen drogoztunk.A létező minden fajtáját,nagy mennyiségben fogyasztottuk.Több napos bulikra jártunk.
Én a terhességem elött 1,5 évvel abbahagytam teljesen,a párom 0,5 évvel elötte.Tökéletesen egészséges kisfiúnk van.2,5éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!