Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most van peteérés, vagy nincs?

Most van peteérés, vagy nincs?

Figyelt kérdés
3 hónapja használom az ovulációs tesztet. Délután mérve, mindig betartva hogy előtte 2 órát nem iszomeszem, szépen lassan erősödik, de sosem erősebb mint a kontrollcsík (illetve határeset, de sztem nem az)És 2 napig határozottan látszik.Mindig 28 napos szabályos ciklusaim vannak egyébként. akkor most nincs peteérésem, vagy csak a teszt pontatlan?
2014. febr. 13. 09:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt erősebb a kontrolltól, jó esetben is csak közel azonos. Vérvétel (progeszteron) igazolta, hogy mégis volt. Amikor teherbe estem, akkor pedig még közel sem volt azonos. Lehet, hogy rövid az LH csúcs, és pont nem kapod el, vagy kicsit hígabb az "anyag". Ha bizonytalan vagy, ultrahang, vérvétel, vagy hőmérőzés segíthet.
2014. febr. 13. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Az ovutesztnél is fontos az érzékenység! Van 15, 20, 25, 30 és 40-es érzékenységű. Nekem a 40-es mindig olyan volt mint neked. Vettem 30-ast az már mindig pékor szép pozitív lett. Milyen érzékenységűt használsz?
2014. febr. 13. 11:22
 3/12 A kérdező kommentje:
hű, jó kérdés... vaterás a teszt. az lehet a gond? :P
2014. febr. 13. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem gond! Én a festest-ről szoktam rendelni. Az érzékenység pedig valahol rá kell, hogy írva legyen.
2014. febr. 13. 11:29
 5/12 A kérdező kommentje:

megnéztem, 25-ös.

de nem igazán értem a dolgot. ha nem lenne peteérésem, akkor egyáltalán nem erősödne? vagy hogy van ez? gondolom olyan nincs, hogy valakinek csak egy kicsit van peteérése :D :D

2014. febr. 13. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Mivel a teszt az LH szintet mutatja, így sajnos lehet olyan, hogy a szervezet nem termel elég LH hormont így a tüszőrepedés sem következik be. Sajnos nekem volt ilyen. De ez nem jelenti azt, hogy neked nincs tüszőrepid, csak előfordulhat ilyen! Ezt nem ijesztgetésnek szántam! Esetleg hormon vérvételen voltál már?
2014. febr. 13. 11:42
 7/12 A kérdező kommentje:
aha, értem. nem, nem voltam még hormonos vérvételen. neked ott derült ki?
2014. febr. 13. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen. Mert az lh szintem a 14. napon csak 11 lett, holott az alsó érték 14, de a dokim szerint 25 felett a legjobb. Szerinte a pcos-tól volt. Amióta tartom a 3-as kezelést azóta a 14. napi vérvételen 48 lett az LH-m.
2014. febr. 13. 11:54
 9/12 A kérdező kommentje:
ok, köszi :) benézek egy vérvételre :)
2014. febr. 14. 10:30
 10/12 A kérdező kommentje:
sziasztok, csak azoknak írom, akik hasonló kérdéssel keresik fel az oldalt: volt peteérésem, annak ellenére, hogy az ovuteszt nem mutatta egyértelműen, mert kisbabát várok!
2014. febr. 21. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!