Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Ma elmentem a nődokihoz alairatni az AFP s papirt és megvizsgalt :)
Csajok 9cm a.babám :) kis drága naon kiélvezi a sok helyet... fejjel lefele.volt :D
Aztan a lepény a hátsó falon van. A doki szerint barmikor.érezhetem a mocorgást :)
Annyira drága volt... Legközelebb csak.az AFP eredménnyel kell visszamennem. Amit naon rem.hamar megkapok.majd.:)
Már 15 hetesek.vagyunk. De gyorsan repülnek.a napok.:)
Klau, de kis cuki, 9 cm a babuckád :) az enyém 29-30 cm körül van, mert 1 hete volt 28 cm.
Én hétfőn megyek UH-ra, most vagyok a 22.héten :)
M.
Klau van akinek mar 12 hetesen megmondják :) főleg ha fiú :) nekem 14 hetesen nem lattak igy remelem most 19 hetesen a genetikai uhon csak látják mar :)))
Bizony hamar nőnek :) nekem kb 20cm most :)
Na voltam a dokinal..ez a ver se érte el az alsó határt igy emelt a szurin...plusz egy eredmény ami fontos jovohetre lesz meg..
Tegnap lusti volt a babónk :) ma a rendelőbe olyat rúgott majdnem leestem a székről :) megijedtem :) hehe :) kis drágám :)
Este haza jon a férjem es csinálunk kepet ígérem felrakom :)
Évi
Sziasztok Lányok!
Itt egy elveszett Bárányka :)
Van egy pici időm, gondoltam bele olvasok, kivel mi úsjág van :)
Évi: én tavaly június 4-re voltam kiírva. 2 nappal korábban született meg a kislányom!
Remélem, hogy minden rendben van Veletek Lányok...
Kini voltam :)
Sziasztok! Most értem haza dokitól, és ver a szíve :D olyan boldog vagyok :D és már 10 mm es a drága :D jihhhiiii :D
Vica, Krisztike szerintem teszteljetek ! :D
Megcsináltam a tesztet este mikor hazaértem, megéreztem, nem bírtam magammal POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!
Vica
Gratulálok Vica!!!!!! :))))
Meli Drága!!!! Most olvastam vissza!!!! Kismama vagy!!! Pocaklakóval???? De jóóóóó!
A kislányom 7.5 hónapos, nagyon imádom. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor teszek fel képet.
Szilvi!Nagyon édes Lili Baba :)
Kini voltam.
Vica Gratulálok! Annyira átérzem amit érzel... Én is pont ennyire.örültem h.Pozitiv lett a teszt :D
Ugy látom az éven mindenki babás lesz :) 2014 naon jol kezdődik ;)
Kini mutatsz képet?Hát jó rég hallottam felőled...de örülök h.jol vagytok.:)
Emerencia naon örülök a kis drágádnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!