Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szép a fürdő!!!!!!!!!!!! :-)
Meli, én dierekt megkérdeztem, a hosszú kocsikázás (abban már feltételezhető némi rázkódás) nem okoz semmiféle gondot! Én sokat mászkálok kocsival, nem is abban a városban dolgozom ahol lakunk, és én is aggódtam! Nyugi! HA az én babám itt van, akkor a tiéd is! De a tiéd aztán tényleg tuti ott van a pocidban, hiszen már megmutatta magát! Semmi gond Meli!
Én ma vagyok az inszem utáni 10. napon, szerintem 9. dpo. Ma kezdett el igazán vad dolgokat csinálni a hasam. Kifejezetten fájt ma többször, és igen csak az alhasam. Leírhatatlan érzés. Mintha megtekertek volna benne egy hurkát vagy ilyesmi. Mint abban a Buscopan reklámban, ahol a nő hasa előtt egy kötél van összecsomózva, és az jelzi a fájdalmat. Csak nekem nem csomó, hanem mintha ott lenne egy vastag valami, ami kicsit mozdul, vagy tekeredik. Nagyon h...lye érzés! De nem görcs.
Remélem jót jelent... A melleim fájnak, a mellbimbóm már egyáltalán nem érzékeny. Irszi
Livi nagyon szep lesz :))
Meli tuti ott van vagy vannak :)
Ma felidegesitettem magamat mert kijött egy körlevél hogy a műkörmöket le kell szedni:( most fizettem 5000 érte es szedessem le pénzért :(( hat olyat tudnék mondani hogy .... Legalább kaptunk volna egy kis időt...
Nekem faj a cicim most is..bele se férek a cicifixbe :)) alig várom haza érjék es le vegyem
Ma van hogy egy hónapja volt meg..kiváncsi leszek mi lesz...
Jó ejt
Évi
Sziasztok lányok Vica vagyok! Sajnos megjött, így megkezdtem az új ciklust :(
Mindenkinek szép napot :)
Sajnálom Vica! :( Mást ilyenkor nem mondok.Viszont gyönyörű görbéid vannak,úgyhogy sikerülni fog.
Nekem ilyen,de nem szoktam reményt fűzni hozzá,annyi hogy talán most magasabb a hőm mint máskor szokott,talán a pajzskomplex tabletta,meg az a sok sz@r amit szedek meg iszok jót tett a ciklusomnak.Lányok amúgy ma senki nem volt aktív,mi van??Livi
Helló Csajok!
Vica sajnálom! :( Majd a következő sikerül:-)
Lívi nagyon szép lesz a fürdőtök, kíváncsi vagyok mindenre, hogy mi mennyi, meg hogy mennyiért csinálják stb...Lehet mi sem variálunk, és marad a kád, csak egy új, mert nehéz lenne megoldani a radiátor csövet, ami a kád alatt megy át a szomszéd lakásba:( nagy dilemma az biztos. A Ti fürdőtök szerintem pont olyan mint a miénk:)
A hőd nem rossz, ovud szerintem tuti volt:)
Évi ez tényleg bosszantó! Legalább 1 hónappal előtte közölték volna nem? És most le kell szedetned?
Nekem is nagyon fáj a mellem, ma este, vagy holnap reggelre van a "nagy nap", hogy megjön...:( én már nem bízok semmiben, amúgy 29.cn-on vagyok.
Ja és azt hiszem Te kérdezted a Premenst.
Tegnap írta egy barátnőm, hogy a Premenst próbáltam-e már, én mondtam, hogy nem. Ő a lelkemre kötötte, hogy szedjem, mert egy kolléganője terhes lett 1 év után, abban a ciklusban, amiben elkezdte, és, hogy ő is szedi, mert PMS-re ajánlotta az orvosa, és azt is mondta neki, hogy védekezzen szépen, mert a teherbeesés esélyeit növeli, ő még nem akar babát.
Szóval valóban jó lehet.
Irszi drukkolok nagyon!!
Sokat eszembe jutsz.
Krisztike mi van veled?? Kicciri nyaral tudom. :)
Puszi Csajok
UI: Meli minden ok!! Ne idegeskedj! 5+5 hetes kismama vagy!! :-)
A tervezett baba tette jó helyre a ovut,viszont 27 napos ciklusnál ez már előre érdekes.... :D Livi
Vica, sajnálom! :-(
De tényleg ott a szuper görbéd a szuper nyákoddal, szóval nem lesz baj!
Évi, akkor szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a terhesség miatt ekkora a cicid!
A műköröm.. ez egy baromság! Kérdezd meg, hogy nem lehet-e úgy, hogy visszavágatod az ujjbegyedig; akkor is szebb mint az eredeti köröm. Hátha azt engedik (nálunk igen!!!).
Melikém, hogy vagy???????????????????????? Izgulok már... Pénteken mész Uh-ra????????????? Hányra??????????????????
Én ma vagyok a 11. napon, inszem után 12 nappal. Leghamarabb szombaton tesztelek, de lehet hogy húzom akár szerdáig; majd meglátom.
A hasam szurkál, a köldököm körül is rendesen, és leginkább bal oldalt, egészen a szeméremcsontomnál. Bizakodok nagyon, de már kezdek belecsavarodni hogy még minimum egy hetem van mire kiderül... Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!