Kinek segített mensi előtti barnázásra a barátcserje
kapszula? (Babát tervezünk)
Figyelt kérdés
Ha segített,milyen adagban szedtétek?És mennyi idő után fejtette ki hatását?
2010. júl. 10. 16:06
1/5 anonim válasza:
Szia! Sztem nem nagyon lesz hasznos szamodra amit irok. En 3 hete kezdtem el a baratcserjet (szinten babat szeretnenk, ezert). En nem mensi elott, hanem a vege fele szoktam sokat barnazni. Nem bannam, ha arra segitene meg hogy kevesebb ideig legyen meg. Szoval meg nem tudom hogy hat, mert azota meg nem jott meg. Egyebkent az 1. heten napi 3-at szedtem, aztan azt soknak gondoltam (nem vagyok tole rosszul, mert ilyet is hallottam) es most mar csak napi 2-ot szedek, de nekem nem Zafir van, hanem mas fajta, amibol gyengebb kicsivel.
Sok sikert a babahoz! Miota probalkoztok?
2010. júl. 10. 17:03
2/5 A kérdező kommentje:
Már régebben is próbálkoztunk,de újra kb 3 hete.Én barátcserjét napi kettőt szedek 2 hete.Neked is mihamarabbi babásodást kívánok!
2010. júl. 10. 17:17
3/5 anonim válasza:
A barátcserje kapszula az első hónapban teljesen megszüntette a mensi előtti barnázásomat, azonban a következő hónapban visszatért, és nem is múlt el, hiába szedtem. Inkább menj dokihoz, aki elküld egy hormonvizsgálatra.
Sok sikert!
2010. júl. 10. 18:32
4/5 anonim válasza:
Normál ciklusom volt, hormon gondom semmi, de mégis volt mensi előtt két három napig pecsételésem..pedig a hormoneredmények tökéletesek lettek..ezért elkezdtem barátcserje kapszulát szedni..napi két szemet..úgy megzavarta az addig normális hosszú ciklusomat..hogy a 28 napból csinált 40-et..és a barnázás is megmaradt csak hosszabban...abba is hagytam ez kb négy hónapja volt..azóta még a most volt először normális ciklusom ismét...
2010. júl. 11. 08:31
5/5 anonim válasza:
Nekem a progeszteron értékem - ami a barnázást is okozhat - határeset, valamikor jó, valamikor alacsony (13-33 között). Én napi 2 szem barátcserje kapszulát szedek, reggel és este 1-1-et. Előszöür 2 hónapig szedtem, nem tapasztaltam semmi különöset, ugyanúgy továbbra is barnáztam menzesz előtt néhány nappal. A 2. hónap után abbahagytam azzal, hogy semmit sem használt. Az ezt követő hónapban mérték az addigi legmagasabb progeszteron eredményemet (33), és azt követőben 20-at (pedig ekkor nem is volt + ovu tesztem). Én hoszek benne, hogy a barátcserje hatása, ezért azóta 15 napos kúrákban újra szedem a ciklus 2. felében. Ártani nem árt. Szerintem - és ez a kapszula tájékoztatójában is benne van - 2 hónap után tapasztalható a hatása, és 2 hónap után 15 napos kúrákban kell tovább szedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!