Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsinálná nekem valaki ezt...

Megcsinálná nekem valaki ezt a képet negába? Élőben nem ilyen halvány de. Nem merek hinni a szememnek:O

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 7. 06:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

szia

Sztem ezt teljesen felesleges negába csinálni,mert ez full pozitív!!!!!

szabad szemmel is tökéletesen látható,GRATULÁLOK!!!!

És merj hinni a szemednek:)

Régóta próbálkoztatok?

14hetes

2010. júl. 7. 06:40
 2/34 A kérdező kommentje:
1 év 3 hónap. ugye a poziba nincs téves? kérrlek mondd h nincs. ez már tuti baba ugye?
2010. júl. 7. 06:44
 3/34 A kérdező kommentje:
mikor menjek dokihoz mikor lát majd vmit? pl a baba szívét? dobogni...
2010. júl. 7. 06:44
 4/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen egyértelmű:) Gratulálok:) ha kibírod, és panaszod sincs, akkor 6 hetesen menj, akkor már sanszos, hogy látni fogtok valamit:)
2010. júl. 7. 06:53
 5/34 A kérdező kommentje:
értem msot késik.. 2 napja. akkor innen számitott 2 hét mulva? hogy hogy ilyen erős pozi mikor csak 2 napja késik?:O
2010. júl. 7. 06:56
 6/34 A kérdező kommentje:
és köszönöm a gratulációkat, totál szétszort lettem ugy úszok a boldogságtol hogy...:D az leirhatatlan.
2010. júl. 7. 06:57
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

szia

én úgy gondolom, h ez 1000%, h baba!!! ezek a tesztek a hcg-re reagálnak, és ez terhesség esetén van a szervezetben leggyakrabban.Úgyhogy nyugodj meg, ott van a picikéd már ahol lennie kell!!!

Hogy mikor menj orvoshoz? Ez egy jó kérdés....én nem bírtam ki és amint megvolt a + teszt elmentem, akkor csak felritkulás volt látható meg sejthető a petezsák(4-5HETES TERHESSÉG).Viszont reményt adott,a másik meg, h nekem kell szednem terhesség támogatót és azt minél hamarabb, h rendben menjenek a dolgok.Ha nincsenek hormonproblémáid akkor "ráérsz" orvoshoz menni. Az elmaradt mensi után 3 héttel már jól látható a petezsák, szikhólyag, embrió és a szívpulzálás is, ekkor kb. 7-8 hetes terhesség van(függ attól, h mikor volt peteérésed).Szóval ez attól is függ mikor mész, h mennyire bírod kivárni, van akinek megy, nekem nem, de nem is bánom:)

Viszont ha olyan munkád van ami nem hangolható össze a terhességgel akkor mihamarabb menj orvoshoz, h akkor mit javasol.

(Viszont azt tudnod, kell h a terhesség esetén nem megengedett semmi féle vérzés és barnázás sem görcs sem ami ezekkel társul. ha bármi ilyet észlelsz akkor azonnal orvos) Ezt csak zérójelben írtam, semmi ilyen bajod nem lesz, de jobb tisztában lenni dolgokkal,nekem is orvos mondta.

Most légy nagyon boldog, hiszen már KISMAMA vagy te is:)

2010. júl. 7. 07:17
 8/34 A kérdező kommentje:
egy kicsit néha görcsölgetek, nem durván éppen hogy akkor ez baj?vér semmi direkt raktam be tisztaságit h amit ami kjön azt lássam biztosan. eddig fojásom volt de már az sincs.
2010. júl. 7. 07:27
 9/34 anonim ***** válasza:
A görcsölgetés normális:) Sok boldogságot!
2010. júl. 7. 07:36
 10/34 anonim ***** válasza:

EZ a "megjön érzés" ez eltart egy darabig,de ez természetes, még fogod egy darabig tapasztalni.Ez picit olyan mint amikor megjön, előtte vannak ilyen tünetek, nálam ez eltartott a 8.hétig is, de ez is olyan,h nem folyamatosan van, hanem hol van, hol nincs.

(A lényeg, h nem elviselhetetlenül erős görcsök, és nincs vérzés.)

Szerintem teljesen rendben vagy:)

2010. júl. 7. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!